Îți place limba spaniolă? Iată 3 seriale tari de pe Netflix pe care trebuie să le vezi toamna aceasta

Îți place limba spaniolă? Iată 3 seriale tari de pe Netflix pe care trebuie să le vezi toamna aceasta

Dacă îți place limba spaniolă, una dintre cele mai bune modalități de a învăța o nouă limbă, pe care o vei auzi din nou și din nou, este să vizionezi emisiuni TV, documentare, seriale, sau filme. Și unde să faci asta altundeva dacă nu pe platforma de streaming Netflix, care are numeroase recomandări? Și dacă nu știi la ce să te uiți, nu-i nimic, îți propunem noi câteva seriale tari în spaniolă de care te vei îndrăgosti!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cu siguranță, vizionarea acestor tipuri de seriale nu înseamnă că veți stăpâni și veți știi la perfecție limba spaniolă, dar este o modalitate excelentă de a auzi și repeta cuvintele pe care probabil le învățați deja la un curs, sau prin utilizarea unei aplicații de învățare a limbilor străine pe telefon. Iată câteva seriale de pe platforma de streaming Netflix pentru iubitorii limbii spaniole.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

La Casa de Papel (sau Fabrica de bani)

Probabil ai auzit măcar o data de acest serial. Lansat de Netflix în 2017, „La Casa de Papel” („Fabrica de bani”) a avut un succes răsunător la nivel global, ajungând să aibă 4,3 milioane de vizionări rapid, și încă se află printre cele mai vizionate seriale de pe platformă. În ceea ce privește povestea, El Profesor, un personaj misterios, are un scop pe care dorește să îl ducă la îndeplinire cu ajutorul celor opt indivizi pe care i-a recrutat: –  vrea să intre în Monetăria Regală a Spaniei, să tipărească 2,4 miliarde de euro în doar 11 zile, să manipuleze situația, cei 67 de ostatici și forțele poliției, încât nimeni să nu fie rănit și toți să poată fugi cu bănetul.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Sky Rojo (sau Orizontul roșu)

Următorul serial Netflix – care, întâmplător, este produs de creatorii serialului „Fabrica de bani” – este cel puțin la fel de interesant și de palpitant ca cel ce l-a precedat. Având 3 sezoane și a fost lansat în 2021, „Sky Rojo” („Orizontul roșu”) spune de data aceasta povestea a trei femei care, din diverse motive personale, au ales prostituția. „O întorsătură fatală a evenimentelor la un bordel le face pe trei femei bântuite de trecut să fugă nebunește de proxenetul lor și acoliții acestuia”, este descrierea serialului de pe platforma Netflix.

La prima vez (sau Eva pentru totdeauna) 

Nu în ultimul rând, ajungem la această încântătoare serie al cărei titlu este „La prima vez” („Eva pentru totdeauna”). Serialul a avut premiera pe 15 februarie 2023 și are un sezon, 13 episoade. Care este povestea? Personajul principal al serialului este Eva Samper, prima fata care frecventează o școală exclusivă pentru băieți în Columbia anului 1976.

Ușor, ușor, se dovedește că este mult mai cunoscătoare decât aceștia în ce privește relațiile dintre sexe, literatură și afaceri internaționale, ceea ce ii permite să glumească pe seama naivității noilor ei prieteni. În curând, între băieți apare competiția pentru cine să o aibă pe Eva. Dacă dorești să vezi cine va fi alesul acesteia, nu ezita să urmărești serialul pe platfoma de streaming Netflix.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191