Iti sta mintea! Timisorenii vor ramane fara internet si cablu TV dupa ce Fritz a decis sa taie cablurile de pe stalpi

Iti sta mintea! Timisorenii vor ramane fara internet si cablu TV dupa ce Fritz a decis sa taie cablurile de pe stalpi

Mii de timișoreni din nordul orașului vor rămâne fără televiziune prin cablu și internet, după ce municipalitatea anunță că reia, la ora 23,00, operațiunea de tăiere a cablurilor care nu au fost introduse în subteran, informează Agenția de presă Rador.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Se va lucra pe Calea Aradului, iar săptămânile următoare se va interveni în zona Lipovei.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

”Firmele de telecomunicații care dețin cablurile au fost notificate de mai mulți ani să le mute în subteran”, spune primarul Dominic Fritz.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

El susține că timișorenii care vor rămâne fără televiziune prin cablu și internet în urma operațiunii „ghilotina” ar trebui să își rezolve problema cu furnizorul de servicii.

Dominic Fritz a declarat că în toate zonele în care sunt tuburi subterane cablurile vor fi tăiate.

Una dintre zonele în care nu există încă posibilitatea introducerii în subteran este Elisabetin.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191