Iubirea românilor pentru Popovici șochează: mărturisirea unei sportive italiene

Iubirea românilor pentru Popovici șochează: mărturisirea unei sportive italiene

Simpatia de care se bucură David Popovici în rândul românilor iubitori de sport a ajuns dincolo de granițe, uimind-o pe una dintre înotătoarele participante la Campionatele Europene de natație de la Otopeni, aceasta declarându-se impresionată de cum a trăit competiția. În vârstă de 29 de ani, sportiva italiană Aglaia Pezzato a povestit în țara sa cum a fost primit înotătorul de 19 ani de către publicul român. 

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

„Ceasul meu a început să vibreze pentru a mă alerta că în locul în care mă aflam nivelul decibelilor depășea pragul considerat sigur pentru sănătate. Nu era vorba despre un strigăt sau un sunet înalt singular. Se simțea ca un zgomot profund, care părea că vine mai degrabă dinspre fundația construcției, decât din interior”, a povestit Aglaia Pezzato, potrivit Italianca „a întărit” aprecierea de care se bucură David Popovici în rândul românilor, ea remarcând acest aspect la Campionatele Europene de la Otopeni: „Există ceva diferit în dragostea românilor pentru David Popovici în comparație cu ceea ce am văzut până acum. E un amestec de speranță și recunoștință. Ca atunci când și-a donat medalia mondială de aur pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer”.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Reamintim că David Popovici a obținut medalia de bronz în proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de natație. „Au fost multe valuri, dar a fost frumos. E tot ceea ce s-a putut, astăzi! În continuare italianul şi francezul sunt mai buni decât mine. Din fericire, mai sunt o mulţime de concursuri şi abia aştept să fiu acolo în faţa lor, când va veni vremea. Sunt bucuros că am reuşit să termin cu o medalie! A fost o provocare foarte bună. Am învăţat să fac faţă mai bine stresului şi oboselii. A fost un public foarte bun, pe care mi-l doresc la fiecare competiţie”, a reacționat „la cald” înotătorul român.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191