Iubita lui Vlad Pascu a rămas fără averea de milioane / Mama Rebeccăi, scandal total, pe moștenire

Iubita lui Vlad Pascu a rămas fără averea de milioane / Mama Rebeccăi, scandal total, pe moștenire

Inculpată într-un dosar de lipsire de libertate și acuzată că se droga cot la cot cu individul care a omorât doi studenți, Rebecca L. s-a trezit fără moștenirea uriașă a tatălui vitreg, așa că mama ei a declanșat un război de proporții, în instanță.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Problemele se țin scai de Rebecca L., tânăra care se droga „live”, pe site-urile de socializare, alături de Vlad Pascu, cel care, drogat la volan, a omorât doi studenți. Imediat după ce Vlad Pascu i-a omorât pe cei doi, Rebecca a fost căutată de Miruna Pascu, mama ucigașului, care a încercat să o șantajeze, pentru a nu da declarații în dosarul care vizează deținerea ilegală de substanțe interzise. Astfel, Miruna Pascu a ajuns să fie arestată, pentru influențarea martorilor.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

De parcă faptul că intrase în vizorul DIICOT nu era de ajuns, Rebecca L. a fost trimisă în judecată, recent, alături de șase bărbați, pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal al unui sistem informatic.Iar necazurile nu se opresc aici. Jurnaliștii SPYNEWS au descoperit că, după moartea tatălui adoptiv, Rebecca nu s-a ales cu nimic din averea de milioane, fiindcă bărbatul îi lăsase totul fiicei naturale. Astfel, mama Rebeccăi a decis să lupte pentru partea lor de moștenire și a deschis un proces în care a solicitat ca terenurile, casele și conturile din bănci rămase după dispariția prematură a soțului ei să fie împărțite de judecători. Cel mai recent termen a avut loc în urmă cu o săptămână, când instanța a decis să amâne procesul, deoarece martorii citați nu s-au prezentat.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191