Iubitul Alinei, tânără ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, mesaj emoționant la o lună de când a avut loc crima. Sergiu este devastat: „Îmi e dor” / FOTO

Iubitul Alinei, tânără ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, mesaj emoționant la o lună de când a avut loc crima. Sergiu este devastat: „Îmi e dor” / FOTO

A trecut mai bine de o lună de când a avut loc crima din Mangalia care a fascinat o țară întreagă. Acum, la mai bine de 30 de zile de la evenimentul tragic, Sergiu, iubitul Alinei Elena, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, a postat mai multe fotografii însoțite de un mesaj emoționant pentru iubita lui. Băiatul este devastat și acum de pierderea partenerei sale.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

O vară pe litoral s-a transformat într-un coșmar pentru Alina Elena, o tânără în vârstă de doar 18 ani, care a „căzut” victimă unei crime îngrozitoare. Aceasta a venit în Mangalia alături de cea mai bună prietenă, Loredana Atănăsoaie, pentru a petrece o vacanță de neuitat, muncind totodată. Însă, din păcate, această escapadă a avut un sfârșit tragic.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Tragedia neașteptată a avut loc în noaptea de 5 spre 6 august 2023, atunci când Loredana Atănăsoaie și-a ucis prietena cu sânge rece, mai apoi abandonând valiza în care a băgat-o, într-un parc de la malul mării.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Sergiu, iubitul Alinei, tânără ucisă în Mangalia a postat un mesaj emoționant la o lună de la tragedie

Acum, la mai bine de o lună de când Loredana Atănăsoaie și-a omorât cea mai bună prietenă, cei mai devastați sunt apropiații victimei care nu își pot reveni din trauma cumplită de care au avut parte, în urmă cu mai bine de 30 de zile.

În urmă cu puțin timp, chiar la data la care Alina Elena a împlinit o lună de când a căzut victima celei mai bune prietene, Sergiu, iubitul acesteia a făcut publice mai multe fotografii cu ea, dar și un mesaj emoționant, toate acestea postate pe internet, în semn de regret pentru pierdere persoanei iubite.

Chiar dacă a trecut o lună de când nu mai ești printre noi, eu totuși nu m-am obişnuit cu ideea că tu nu mai eşti, în tot acest timp îți duc dorul din ce în ce mai mult și mai tare, te iubesc și te voi iubi până la ultima mea clipă din viață, să fiu sincer mi-ai lăsat un gol în suflet, nu va putea nimeni să înlocuiască acel gol din inima mea și din sufletul meu, dar știu că mă vezi de acolo de sus şi că mă veghezi în tot ceea ce fac şi că te bucuri de succesul meu, îmi este extrem de dor de ține şi îmi este extrem extrem de greu fără tine, niciodată nu mi-am imaginat că mi se va întâmpla una ca aceasta, te iubesc, iubirea mea.„, a fost mesajul postat de Sergiu, iubitul Alinei, tânără ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia.

Avocatul Loredanei Atănăsoaie, declarații neașteptate

În urma tragediei pe care a provocat-o, Loredana Atănăsoaie a ajuns pe mâna polițiștilor, iar zilele trecute judecătorii au decis să prelungească măsura arestului preventiv cu încă 30 de zile în cazul acesteia.

Ei bine, avocatul criminalei a dezvăluit, recent, că este conștientă de cât de grave sunt faptele pe care le-a comis și se așteaptă să primească cea mai gravă sentință.

Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie păsă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care în cadrarea juridică este de la 10, 20 de ani se aşteaptă să primească cea mai severă măsură adică o pedeapsă de 20 de ani.”, a declarat, recent, Cristian Ion, avocatul criminalei din Mangalia, conform

CITEȘTE ȘI: Avocatul Loredanei Atănăsoaie, declarații neașteptate. Ce a făcut criminala din Mangalia după prelungirea arestului: ”A cerut ea să…”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191