Iubitul Andreei Marin a plecat de urgență în Israel! De ce a luat această decizie: „E firesc să fiu mândră de el”

Iubitul Andreei Marin a plecat de urgență în Israel! De ce a luat această decizie: „E firesc să fiu mândră de el”

Andreea Marin este mai mândră ca niciodată de partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu! Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit rareori despre relația cu partenerul ei, chiar dacă a ales să se afișeze împreună cu el pe rețelele de socializare. Recent însă, consulul general a fost nevoit să plece de urgență în Israel, iar Andreea a oferit toate detaliile.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Andreea Marin este mândră de Adrian Brâncoveanu

În ciuda faptului că Andreea Marin este mai mare decât Adrian Brâncoveanu, relația lor este o altă dovadă vie a faptului că iubirea nu are vârstă, vedeta fiind cu aproape 11 ani mai în vârstă. Totuși, iată că cei doi se înțeleg de minune. Sunt împreună de mai bine de 6 ani, iar relația lor implică foarte mult sprijin reciproc, mai ales că cei doi își sunt mereu alături, mai ales la evenimente importante din viețile lor. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În urmă cu o lună a fost numit, în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel, lucrând așadar, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Recent, într-un interviu acordat pentru Viva, Andreea Marin a vorbit despre cât de mândră este de partenerul său, care a plecat la Tel Aviv în plin război pentru a-și îndeplini îndatoririle față de cetățenii români.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Iubitul Andreei Marin a plecat în Israel

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România. Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi.

O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit…

Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși. Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el.”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191