Iulia Albu și-a umilit iubitul la „America Express”. Ce i-a făcut partenerului său în fața camerelor de filmat

Iulia Albu și-a umilit iubitul la „America Express”. Ce i-a făcut partenerului său în fața camerelor de filmat

Nu a trecut mult de când a început noul sezon al reality-show-ului „America Express” și cele nouă echipe de vedete au traversat deja momente pline de tensiune. Și cum era de așteptat, pe lângă experiențele pline de bucurie și aventurile deosebite, apar și neînțelegeri între concurenți. Iar printre aceștia se numără și Iulia Albu și Mike, care sunt printre favoriții telespectatorilor. Ce a spus vedeta despre iubitul ei în fața camerelor de filmat?

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Iulia Albu și iubitul ei sunt printre favoriții telespectatorilor din emisiunea „America Express”, care stau cu sufletul la gura în așteptarea momentelor în care apar aceștia. Nu doar în viața de zi cu zi, ci și în aventura lor peste Ocean, cei doi se completează perfect și depun toate eforturile pentru a ajunge cât mai departe în competiția de la Antena 1, luptându-se din greu cu celelalte opt echipe, așa că nu e de mirare că sunt extrem de iubiți de către public. Și nu doar faptul că sunt foarte competitivi îi atrage pe telespectatori, ci și personalitățile lor, mai ales că Iulia Albu este o persoană sinceră și directă, care spune lucruri pe nume, indiferent de situație.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Drept dovadă, ea a preferat să fie autentică și în cadrul reality-show-ului și nu a ținut cont de camerele de filmat. Totul a început când ea și partenerul ei au trecut printr-o situație neobișnuită atunci când au fost nevoiți să solicite ajutorul unui columbian, moment în care i-a atras atenția iubitului ei după o greșeală pe care acesta a făcut-o.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Nu prea înțelege omul despre ce este vorba. Nici noi nu prea înțelegem despre ce e vorba. De fapt, sentimentele sunt reciproce și bine împărțite. El este confuz, noi suntem confuji”, spunea Mike.

Iulia Albu a reacționat imediat, corectându-și iubitul în fața camerelor de filmat. „Confuzi!!!”, i-a spus vedeta, aruncându-i  o privire tăioasă. Mike s-a conformat și, rușinat, s-a corectat: „Confuzi, da”.

Iulia Albu participă alături de iubitul ei, Mihai Alexandru, în noul sezon al emisiunii America Express – Drumul Soarelui. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire, dar totodată una cât se poate de discretă, mai ales după divorțul de fostul soț. De asemenea, ea vorbit în trecut despre o nouă căsătorie și probabil acesta va fi următorul pas în relația cu Mike.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191