Iulia Albu și Mike s-au despărțit după experiența de la America Express. Cei doi au locuit separat: „Au intrat dracii în el”

Iulia Albu și Mike s-au despărțit după experiența de la America Express. Cei doi au locuit separat: „Au intrat dracii în el”

După ce fanii emisiunii America Express au urmărit primele episoade au observat că iubitul Iuliei Albu a fost agresiv cu creatoarea de modă, iar acum designerul face dezvăluiri șocante după ce s-au întors în România. Iată ce s-a întâmplat între ei!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Experiența America Express vine cu foarte multe provocări și tensiunI, iar multe cupluri trec prin testul suprem. Iulia Albu și iubitul ei, Mike, n-au trecut printr-o perioadă foarte bună, astfel că au stat despărțiți o perioadă, după ce s-au întors de la filmări.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Iulia Albu și iubitul ei, Mike au stat despărțiți după America Express

Iulia Albu a dezvăluit că după ce s-au terminat filmările pentru America Express și s-au întors în țară au decis să pună pauză și au stat despărțiți o lună jumătate din mai multe motive. Vedeta susține că show-ul a fost plin de provocări și a fost mult prea mult pentru ei.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Iulia Albu și Mike s-au împăcat!

Iulia Albu și Mike au decis să-și mai ofere o șansă deoarece și-au dat seama că se iubesc enorm de mult și că nu pot trăi unul fără celălalt. Vedeta susține că partenerul ei a fost agresiv verbal, iar pe ea a deranjat-o acest lucru.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții”, a mai adăugat Iulia Albu pentru sursa citată.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191