Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a spus că e însărcinată: „E un dar de la Dumnezeu”

Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a spus că e însărcinată: „E un dar de la Dumnezeu”

Iulia Vântur a vorbit, pentru prima dată, despre zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată. Speculațiile au pornit de la faptul că vedeta s-a afișat la un eveniment cu o „burtică suspectă”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Am un anunț de făcut”, a surprins ea în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Întâmplarea a avut loc,

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

la începutul acestei luni, la un eveniment, atunci când Iulia Vântur a apărut la un eveniment îmbrăcată într-o rochie neagră, cu o burtică „suspectă’, au spus unii. Fanii s-au și grăbit și pe Instagram au felicitat-o pentru sarcină.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Iulia Vântur spune că nu este însărcinată

Intrată prin transmisiune video „La Măruță’, Iulia Vântur de declarat: „Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva.

Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul. Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, dar nu cred că sunt însărcinată. Să dăm de vina pe rochie, cred”, notează

Iar Cătălin Măruță i-a replicat: „Stai că acum ai lăsat-o și tu în aer așa, adică n-am fost la niciun control, din câte știu eu. Iulia, acum și tu, nu (…) Prima dată aici vreau sa ne dai vestea! Îți trimit niște teste Barza”. 

„Doamne ferește, eu îmi doresc, dacă se întâmplă, să dea Domnul. Cred că sunt pregătită, da. Dacă se întâmplă, eu tot timpul am considerat că un copil este un dar de la Dumnezeu. Dacă se va întâmplă, când se va întâmplă, cu siguranță, va fi prioritatea numărul 1. Cred că și el ( Salman Khan) e pregătit”, a mai spus Iulia.

Iulia Vântur, succes răsunător în India

La cei 43 de ani, Iulia Vântur arată într-un mare fel și are o altă viață în India, la Bollywood, unde a pus bazele unei cariere artistice, la care mulți doar visează. În doar câțiva ani, fosta știristă și prezentatoare a unor show-uri de succes precum „Dansez pentru tine” și „Ferma vedetelor”, a devenit o actriță și o cântăreață de succes.

Iubită și adulată de o Indie întreagă, Vântur a devenit iubita și protejata lui Salman Khan (57 de ani), idolul a milioane de spectatori. Cei doi au o relație de 10 ani însă până acum nu s-a pus problema de o căsătorie, mai ales că artista a spus în nenumărate rânduri că nu aspiră neapărat la așa ceva. Totuși, își dorește foarte mult un copil, lucru cunoscut deja în presă.

Frumoasa artistă se bucură de un succes răsunător în industria artistică pe care o cucerește și mai mult pe zi ce trece. Românca noastră a fost premiată de-a lungul timpului la diferite evenimente precum ediția a 23-a premiilor IIFA Awards (International Indian Film Academy), echivalentul Oscarului de la Hollywood.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191