Iulia Vântur rupe tăcerea după mai bine de 10 ani de când s-a mutat în India. „Nu poți să le ai pe toate”

Iulia Vântur rupe tăcerea după mai bine de 10 ani de când s-a mutat în India. „Nu poți să le ai pe toate”

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, a părăsit România în urmă cu mulți ani, iar acum trăiește în India, alături de iubitul ei, Salman Khan. Chiar dacă este implinită pe pln personal cât și profesional, vedeta duce lipsa celor mai importante persoane din viața ei.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Recent, aceasta a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc de când s-a mutat în India Iulia a ținut să precizeze că cel mai mult le duce dorul părinților și persoanelor apropiate.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Da. Îmi lipsesc foarte mult părinții, oamenii dragi… Sunt lucruri care lipsesc, dar nu poți să le ai pe toate…”, a mai declarat Iulia Vântur, pentru

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

De curând, în mediul online s-a spus că Iulia Vântur ar fi însărcinată, iar vedeta a avut prima reacție, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva. Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul.

Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, nu cred că sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie. E vorba și de faldurile rochiei și lumina. A fost probabil o poziție mai neobișnuită”, a spus Iulia Vântur în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță.

„Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că copilul e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu, dacă se va întâmpla”, a mai spus Iulia Vântur.

Cătălin Măruță a vrut să afle și ce face Salman Khan, partenerul vedetei. Actorul are un program foarte încărcat, însă în ultima perioadă frumoasa româncă merge mai des decât el la evenimentele din India.

Miercuri seară, Iulia Vântur a prezentat un eveniment în India. „Muncește, e bine (Salman). În ultima vreme eu merg la evenimente și el stă acasă”, a afirmat fosta prezentatoare de televiziune în emisiunea „La Măruță”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191