Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova: „Incep lucrarile care vor debloca Valea Prahovei”

Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova: „Incep lucrarile care vor debloca Valea Prahovei”

Presedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a anuntat inceperea lucrarilor pentru realizarea soselelor ocolitoare ale oraselor Comarnic, Azuga si Busteni.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Acordul a fost semnat astazi, in prezenta ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a venit la Ploiesti special cu aceasta ocazie.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„După 30 de ani de așteptare, încep lucrările la drumurile care vor debloca Valea Prahovei.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Consiliul Județean Prahova va construi șoselele ocolitoare ale orașelor Comarnic, Azuga și Bușteni.

Sper ca, odată ce aceste lucrări vor fi gata, să spunem adio cozilor de pe Valea Prahovei.

Sunt proiecte importante pentru dezvoltarea economică a județului, care vor genera locuri de muncă şi vor atrage investitori.

Consiliul Județean Prahova va scoate la licitație, în zilele următoare, cele două drumuri.

Centura Comarnicului va avea aproape 6 km și va fi finalizată în doi ani de la semnarea contractului de proiectare și execuție.

Drumul de acces rutier complementar necesar descongestionării circulației din zonele centrale ale orașelor Bușteni și Azuga va avea puțin peste 9 Km și va fi finalizat în trei ani.

Finanțarea celor două obiective de investiții este asigurată de Ministerul Transporturilor, prin CNAIR, din fonduri europene – prin Programul Operațional de Transport 2021-2027.”, a scris Iulian Dumitrescu, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191