Iuliana Marciuc, primele declarații după ce s-a aflat de sarcina Dianei Enache: „Dacă fiica mea bonus…” / VIDEO

Iuliana Marciuc, primele declarații după ce s-a aflat de sarcina Dianei Enache: „Dacă fiica mea bonus…” / VIDEO

Fiica lui Adrian Enache, Diana Enache, în vârstă de 26 de ani, va deveni mămică pentru prima dată. Ei bine, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, Iuliana Marciuc a făcut primele declarații după ce s-a aflat de sarcina Dianei Enache. Iată ce mărturisiri a făcut prezentatoarea TV!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Nu de foarte mult timp s-a aflat că Diana Enache este însărcinată, iar acum Iuliana Marciuc a făcut primele declarații despre acest subiect. Iată ce a spus prezentatoarea TV în cadrul emisiunii!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Primele declarații ale Iulianei Marciuc, după ce s-a aflat de sarcina Dianei Enache

Iuliana Marciuc a precizat că nu va vorbi despre sarcina Dianei Enache, deoarece nici măcar ea nu a vrut să ofere declarații despre acest subiect. Se pare că toți au decis să nu comenteze nimic despre asta.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Întrebată dacă Adrian Enache este fericit acum, prezentatoarea TV a spus că el este în general un om fericit, care știe să se bucure de orice moment al vieții sale.

Ce spune prezentatoarea TV despre fiica lui Adrian Enache

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Xtra Night Show, Iuliana Marciuc a vorbit despre fiica lui Adrian Enache. Prezentatoarea TV a spus că Diana Enache este o fire care știe să se bucure de viață.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191