Jador a anunțat că se retrage din muzică! Cântărețul a ajuns de urgență la spital: „Sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață” / FOTO

Jador a anunțat că se retrage din muzică! Cântărețul a ajuns de urgență la spital: „Sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață” / FOTO

Jador și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare, asta după ce a anunțat retragerea din muzică. Cântărețul s-a fotografiat de pe patul de spital, în timp ce purta oxigen, dar și perfuzii. Artistul a dat de înțeles că se confruntă cu probleme de sănătate, astfel că are nevoie de recuperare.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Jador se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, însă acum artistul a anunțat retragerea din muzică, după ce a ajuns de urgență pe patul de spital. Cântărețul se confruntă cu probleme de sănătate și susține că are nevoie de o pauză pentru a se recupera și pentru a reveni pe scenă.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Jador se confruntă cu probleme de sănătate și a anunțat retragerea din muzică!

Jador s-a fotografiat de pe patul de spital cu perfuzia la mână, dar și oxigen. Cântărețul și-a anunțat fanii că va scoate câteva piese în următoarea săptămână, iar cu ajutorul lui Dumnezeu va încerca să își revină cât mai repede pentru a urca din nou pe scenă.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador pe rețelele de socializare.

Jador și-a cunoscut iubita în Spania!

Jador se simte împlinit pe plan sentimental, iar artistul susține că și-a găsit jumătatea. Manelistul are relație cu o tânără din Spania și a mărturisit în exclusivitate la Xtra Night Show că este atras de sufletul ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191