Jador, pe punctul de a fi dat afară de la Survivor All Stars? Și-a atins colega într-un mod nepotrivit. FOTO

Jador, pe punctul de a fi dat afară de la Survivor All Stars? Și-a atins colega într-un mod nepotrivit. FOTO

Lucrurile au degenerat la Survivor All Stars!, după ce Jador a fost protagonistul unei scene de-a dreptul deranjante la adresa colegei sale, Maria Lungu. Manelistul riscă să fie dat afară din emisiune. 

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Miercuri seara românii vor putea urmări un nou scandal la Survivor All Stars!, cel vinovat de izbucnirea acestuia fiind chiar Jador. Cântărețul a întrecut limitele după ce a vrut să facă o glumă cu Maria, care nu a acceptat și a ieșit rănită din întreg momentul. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Maria Lungu, deranjată de atitudinea lui Jador 

În promo-ul difuzat de Pro TV se poate vedea cu ușurință cum Jador și-a atins colega într-un mod nepotrivit și chiar a trecut peste dorința ei de a fi lăsată în pace. Faimosul o ia în brațe pe Maria Lungu, apoi o aruncă în apă. Cu toate că intenția acestuia a fost aceea de a face o simplă glumă, pare că lucrurile au degenerat, mai ales după ce concurenta s-a rănit în timp ce manelistul a aruncat-o în apă. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?”, a răbufnit Maria.

La rândul lui, Jador a oferit un comentariu deplasat: „Nu mă pricep la agățat fete, dar data viitoare promit că o să-ți dau un sărut cu limba”.

De ce a acceptat Jador invitația la Survivor All Stars!

Într-un interviu acordat pentru Pro TV, cântărețul a mărturisit că a acceptat să revină în acest proiect tv din teama de a nu regreta ulterior. Mai concret, Jador a preferat să facă față din nou provocărilor care în trecut i-au lăsat un gust amar. Consideră că dacă ar fi refuzat, regretul ar fi fost unul destul de mare. 

„Aveam două variante: ori acceptam, ori nu. Dacă nu acceptam, mi-ar fi părut rău, iar dacă acceptam, tot rău mi-ar fi părut, dar mai puțin. Deci, mai bine să-mi pară puțin rău, decât foarte rău”, a declarat el pentru sursa amintită.

Un alt aspect discutat de artist a avut legătură cu condițiile de la Survivor. Ce i se pare lui Jador cel mai greu:

„Foamea și colegii mei, care vor da foarte mult în mine, ca să-mi strice să nu câștig eu”, mai a spus el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191