Johnny Depp, cadou impresionant pentru Ioniță de la Clejani: „A venit la întâlnirea cu noi…”

Johnny Depp, cadou impresionant pentru Ioniță de la Clejani: „A venit la întâlnirea cu noi…”

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că familia Clejanilor are o legătură specială cu actorul de la Hollywood Johnny Depp. Recent, Ioniță de la Clejani a mărturisit că a primit un cadou inedit din partea starului. Despre ce e vorba?

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Prezenți în cadrul unei emisiuni televizate, Viorica și Ioniță de la Clejani, au vorbit despre ultima revedere și cum a decurs aceasta. De ziua lui, Ioniță a primit din partea bunului prieten drept cadou aniversar un acordeon. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Johnny Depp, cadou de ziua prietenului său, Ioniță de la Clejani 

Ioniță de la Clejani s-a prezentat în platoul emisiunii de la Antena 1 cu acordeonul primit din partea bunului său prieten, Johnny Depp. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„De la Johnny am primit acordeonul pe care îl am aici și pe care îl vedeți. A fost cadou de ziua mea. Marele actor mi-a făcut un acordeon cadou. Se stricase. A venit la întâlnirea cu noi”, a declarat Ioniță de la Clejani.

La rândul ei, Viorica de la Clejani i-a oferit actorului mai multe cămăși populare și un costum, atunci când s-au revăzut la Budapesta. 

„Acum, când am fost la Budapesta, i-am dat și un costum. I-am mai dus câteva cămăși populare. I-am dat toată lada de zestre”, a spus Viorica de la Clejani.

„Lumea filmului este fascinantă!”

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați de Johnny Depp să joace în filmul pe care l-a regizat – „Modi”. Artista s-a arătat profund impresionată de această experiență și nu s-a sfiit să vorbească despre emoțiile care au încercat-o în timpul filmărilor. 

„Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului “Modi”, regizat de marele actor Johnny Depp!O poveste despre viața pictorului Amedeo se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui.

Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”! Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă…și  Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!”, a mărturisit, extrem de încântată, pe rețelele sociale, Viorica de la Clejani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191