Judeţul din România unde sunt cu 4.000 mai multe neveste decât soți. Cum se explică fenomenul

Judeţul din România unde sunt cu 4.000 mai multe neveste decât soți. Cum se explică fenomenul

Într-un judeţ din România, recensământul a arătat că numărul soțiilor îl depășește pe cel al bărbaților căsătoriți.Datele DJS Bihor arată că din populația rezidentă a județului, 251.200 de persoane (45,6%) sunt persoane care au starea civilă legală de căsătorit(ă).

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În județul Bihor sunt 123.600 de bărbați căsătoriți și 127.600 de femei căsătorite.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

E diferență de 4.000 dintre femeile și bărbații căsătoriți din Bihor.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Aceste cifre au fost remise Jurnalului Bihorean de către Direcția Județeană de Statistică (DJS) Bihor cu privire la rezultatele provizorii ale Recensământului Populației și Locuințelor runda 2021 (RPL2021).

„Una dintre explicații ar fi că sunt femei căsătorite cu bărbați plecați la muncă în străinătate. Dacă sunt plecați de mai mult de 12 luni, ei nu sunt recenzați la noi.

Mai este o categorie, cea a femeilor căsătorite cu bărbați străini, care nu au rezidența în România”, a declarat Gabriel Borbandi, directorul executiv al DJS Bihor, conform bihon.ro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191