Jurnalul unui psiholog le învață pe femei să își găsească fericirea. Cele 3 sfaturi care îți vor schimba viața

Jurnalul unui psiholog le învață pe femei să își găsească fericirea. Cele 3 sfaturi care îți vor schimba viața

Fericirea este probabil cel mai mare deziderat al oamenilor. Vrem să fim fericiți și căutăm să ne împlinim această dorință prin diferite modalități. Încercăm, de cele mai multe ori, să ne găsim fericirea în afara noastră și nu în interiorul nostru. Există astfel unele piedici în dobândirea fericirii, iar psihologul Diana Pîrje a realizat un jurnal dedicat femeilor, în care spune că un prim pas spre fericirea adevărată este să „îți pui întrebările potrivite”.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Psihologul spune că fiecare dintre noi nutrește emoții și trăiri pe care și le-ar dori să le țină doar pentru sine. Când vorbim de fericire, Pîrje spune că aceasta apare atunci când învățăm să ne punem întrebările potrivite. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

„De cele mai multe ori, femeile nu-și pun întrebările potrivite și ajung într-un moment de cumpănă, în care nu știu ce se întamplă cu viața lor. Se pierd pe ele și nu reușesc să se regăseasca pe deplin. De aceea, a lua o pauză și a reflecta asupra vieții tale reprezintă un lucru esențial pentru a-ți găsi fericirea adevărată”, afirmă ea.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Găsește-ți vocația

Diana Pîrje spune că adesea, starea de nefericire derivă din absența unui scop bine definit și a activităților pasionate care să îmbrace sensul vieții noastre. Este esențial să reflectăm asupra a ceea ce ne aduce autentica bucurie, să identificăm acele pasiuni care ne-au înviorat sau ne înviorază în trecut.

Este vital să ne punem întrebări introspective, să explorăm cu sinceritate ce ne însuflețește și să ne amintim acele momente când am simțit fericirea autentică. Această autocunoaștere ne poate ghida către o mai bună înțelegere a propriei noastre căi către satisfacție și împlinire.

Nu te mai compara

Mai mult decât atât, trebuie să înțelegi că fericirea ta este de o natură unică și personală. Compararea cu ceilalți este un obicei destructiv ce poate conduce la deziluzii și nemulțumire. Este imperativ să te eliberezi de această comparație, chiar dacă s-ar putea să percepți că unii indivizi se bucură de privilegii pe care tu nu le ai.

Este important să îți clarifici cu sinceritate dorințele tale autentice și să depui efort în direcția visului tău. Aceasta reprezintă cheia pentru a naviga cu succes către realizarea obiectivelor tale. Întreaga ta competiție ar trebui să se desfășoare în sfera personală, concentrându-te pe propria ta dezvoltare și împlinire.

Ia inițiativă

Aceasta spune că viața este despre alegeri, iar atunci când le facem în mod conștient, trăim vieți fericite.

Foarte mult timp am crezut că fericirea se află mereu în exterior, în alte persoane și mereu am suferit așteptând. Așteptam să se întample ceva miraculous, să vină oameni care să mă facă fericită…dar nu se întampla nimic”, a mai mărturisit psihologul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191