Kanal D2 dă lovitura cu un nou proiect. Prezentatoarea e de-a dreptul superbă

Kanal D2 dă lovitura cu un nou proiect. Prezentatoarea e de-a dreptul superbă

Kanal D2 aduce un nou proiect în fața telespectatorilor, destinat mai ales iubitorilor de IT! Bianca Iordache, frumoasa blondină care nu este deloc străină de micul ecran, aduce publicului pasionat de fenomenul IT şi de noile tehnologii, emisiunea “Play IT”, în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30.  

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Bianca Iordache discută, alături de invitaţii săi, despre cele mai recente informaţii din lumea tehnologiei, gadgeturi, device-uri, jocuri, softuri şi aplicaţii, aducând în prim-plan inovațiile care schimbă modul în care ne desfășurăm activitățile zilnice. Fie că sunteti pasionati de tehnologie, dispozitive inteligente, sau doar dornici de a va simplifica viaţa cu ajutorul acestora, „Play IT” este o sursă de inspiraţie.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Bianca Iordache e pasionată de tehnologie

Prezentatoarea şi realizatoarea „Play IT” este Bianca Iordache, pasionată de tehnologie şi pregătită să ofere cele mai captivante informaţii şi interviuri cu invitaţi din diverse domenii, fie că este vorba despre specialisti în IT sau influenceri, vedete TV, pasionaţi de tehnologie şi cu poveşti interesante de împărtăşit.  

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Nu doar un show IT&C, „Play IT” va include şi o componentă educațională. În fiecare ediție, echipa emisiunii atinge subiecte de actualitate și de larg interes. In cadrul campaniei “#Jos filtrele!”, spre exemplu, se dezbate impactul social si psihologic al abuzului de filtre de infrumuseţare, disponibile pe toate platformele social media, aspupra tinerilor şi a modului în care aceştia încep să perceapă realitatea, să se autoevalueze şi poziţioneze în funcţie de aspectul fizic distorsionat. Bianca Iordache va discuta cu psihologi, jurnalişti, influenceri, personaje ale momentului – ale caror păreri cântăresc greu pe acest subiect.

Nu pierdeţi, din 11 noiembrie, la Kanal D2, de la 13:30,  emisiunea “Play IT”, cea mai fresh emisiune de IT&C de pe micul ecran.

Cine este Bianca Iordache

Bianca Iordache a intrat în echipa online Kanal D în 2023, unde a prezentat “Bravo, ai stil! Backstage, apoi “Play IT”, pe canalul de YouTube WOWnews. Înainte de a veni la Kanal D a lucrat ca reporter, realizator și prezentator TV. Este absolventă a Facultății de Drept.   

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191