Karmen Minune, nașă de botez! Fiica lui Adrian Minune a creștinat un băiețel: „Te iubim” / FOTO

Karmen Minune, nașă de botez! Fiica lui Adrian Minune a creștinat un băiețel: „Te iubim” / FOTO

Karmen Minune a fost nașă de botez. Astăzi, fiica lui Adrian Minune a creștinat un băiețel și a făcut furori într-o rochie senzațională care îi scotea în evidență formele perfecte.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că fiica cea mare a lui Adrian Minune are mare grijă de felul în care arată și impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale senzaționale. Karmen Simionescu reușește să afișeze un look impecabil la fiecare eveniment și alege să poarte piese vestimentare sexy, care să îi pună în evidență formele.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Fiica cea mare a lui Adrian Minune, nașă de botez

Karmen Minune este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu cele mai importante evenimente din viața ea. Ori de câte ori are ocazia, fiica lui Adrian Minune face publice imagini cu ea și cu cei dragi. În urmă cu puțin timp, artista a publicat o fotografie cu finuțul ei pe care, cel mai probabil, l-a botezat astăzi.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Imaginile publicate de vedetă nu au putut trece neobservate, mai ales că artista a ales să poarte o rochie sexy, care i-a pus în evidență formele. Fotografiile au strâns în doar câteva minute mii de like-uri.

Karmen Simionescu va fi nașă și pentru fetița surorii ei, Adriana

Înainte ca sora ei să devină mamă, Karmen Simionescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că ea va fi cea care o va boteza pe fetița surorii ei, Adriana Simionescu. Cele două au o relație extraordinară, iar mătușa va fi și părinte spiritual pentru nepoțica ei.

„Da, eu voi fi ( nașa copilului) și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult”, a mărturisit Karmen Simionescu, pentru Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191