Kate Middleton a copiat-o pe prințesa Diana, la ceremonia Ordinul Jartierei. Toți au amuțit când au văzut-o

Kate Middleton a copiat-o pe prințesa Diana, la ceremonia Ordinul Jartierei. Toți au amuțit când au văzut-o

Mulți o consideră deja noua „Prințesă a Inimilor”! Kate Middleton (41 de ani) a făcut furori cu o ținută superbă, luni, la ceremonia Ordinului Jartierei, la Castelul Windsor. Prințesa de Wales a optat pentru o rochie albă cu buline negre, de la Alessandra Rich, și o pălărie asortată.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Luni a avut loc prima ceremonie anuală a Ordinului Jartierei și prima din domnia Regelui Charles al III-lea. Acesta este unul dintre cele mai colorate evenimente ale calendarului regal, atunci când membrii regali se îmbracă în ținute speciale și pălării cu pene, pentru o procesiune de la castel la Capela Sf. Gheorghe, acolo unde are loc și o slujbă privată.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cu această ocazie, prințesa de Wales a uimit cu ținuta pe care a ales-o, întrucât aceasta a adus aminte de cea purtată de Prințesa Diana la Royal Ascot, în 1988. Rochia creată de designerul Victor Edelstein, pe care regretata prințesă a purtat-o atunci, era, ce-i drept, mai scurtă, dar în rest designul seamănă izbitor de tare, potrivit Daily Mail.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Chiar și pantofii cu toc de la Jennifer Chamandi purtați de Kate seamănă cu cei ai lui Lady Di. Mai mult, Kate Middleton a ales să poarte o pereche de cercei cu diamante și perle, care au aparținut cândva Dianei.

Înainte de a se căsători cu Charles în 1981, Lady Di a primit cadou de nuntă o pereche incredibilă de cercei cu perle de la bijutierii Collingwood. Aceștia sunt acum ai lui Kate Middleton, care pare că îi îndrăgește foarte tare, fiind văzută purtându-i în numeroase ocazii. 

Cel mai nobil ordin al Jartierei este cel mai vechi ordin britanic cavaleresc și cel mai vechi ordin național de cavaler din lume. A fost înființat de regele Edward al III-lea, în urmă cu aproape 700 de ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191