Kate Middleton, probleme de prințesă! Diadema purtată de multe ori de prințesa Diana o incomodează pe soția lui William

Kate Middleton, probleme de prințesă! Diadema purtată de multe ori de prințesa Diana o incomodează pe soția lui William

Prințesa de Wales, Kate Middleton (41 de ani), nu poartă foarte des o diademă, dar atunci când o face, are grijă să aleagă una strălucitoare și extrem de valoroasă, iar, printre acestea, se află diadema Lover’s Knot Tiara, purtată de nenumărate ori de regretata ei soacră, prințesa Diana. Însă, potrivit unei experte, pe cât de fabuloasă este bijuteria, pe atât este de incomodă.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

O diademă pe care Kate Middleton (41 de ani) pare să o prefere cel mai des la diferite ocazii este Lover’s Knot Tiara, o bijuterie purtată de nenumărate ori de regretata ei soacră, Prințesa Diana. Ea a apărut, recent, alături de soțul ei, Prințul William (40 de ani), la un banchet organizat cu ocazia nunții prințului din Iordania, prințului moștenitor Hussein și a prințesei Rajwa, purtând această tiară, încrustată cu diamante și perle, pe care a asortat-o cu o rochie roz strălucitoare Jenny Packham.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Bijuteria a fost realizată în anul 1914, de către bijutierul regal Garrard pentru Regina Mary, iar Lady Di a primit-o ca dar de nuntă de la regretata Regină Elisabeta a II-a, în anul 1981. În luna noiembrie a aceluiași an, prințesa Daina și-a făcut prima apariție publică purtând tiara la deschiderea oficială a parlamentului. Cu toate acestea, pe cât de impresionantă este diadema Lover’s Knot Tiara, o expertă a dezvăluit cum este să o și porți, iar, potrivit ei, nu este întotdeauna o experiență chiar plăcută.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Așadar, conform Mirandei Holder, stilista celebrităților, care este cunoscută pe platforma de socializare TikTok sub numele de utilizator @themirandaholder, greutatea pe care tiara o poate avea provoacă dureri de cap. De asemenea, și prințesa Diana a avut astfel de probleme, relatează stilista: „Se pare că, din cauza faptului că era atât de grea, obișnuia să aibă dureri de cap îngrozitoare din cauza purtării ei”, potrivit tabloidului britanic Mirror. 

Dar asta nu a împiedicat-o pe Prințesa de Wales să o poarte și să se îndrăgostească de bijuterie. Și, de fapt, purtarea diademei la nunta din Iordania a fost prima dată când Kate Middleton a purtat o tiară în afara Regatului Unit, la un eveniment. Pe timpul zilei, ea a atras toate privirile cu o rochie roz Elie Saab.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191