La 3 ani de la moartea soțului, Marcela Fota se luptă în instanță pentru avere. Demersurile pe care le face artista de muzică populară

La 3 ani de la moartea soțului, Marcela Fota se luptă în instanță pentru avere. Demersurile pe care le face artista de muzică populară

Marcela Fota se luptă în instanță pentru avere. Artista de muzică populară face demersuri pentru moștenirea rămasă de la soț. Ultima perioadă nu a fost cea mai fericită din viața ei. Cântăreața și-a pierdut soțul, tatăl, iar mai apoi soacra ei a decedat.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În urmă cu aproximativ 3 ani, soțul Marcelei Fota s-a stins fulgerător, în urma unui infarct. Acesta se afla într-un centru de copiat acte din Craiova, unde a căzut brusc la pământ. Medicii au ajuns imediat la fața locului, alertați de ceilalți clienți ai respectivului birou, însă nu au reușit să mai facă nimic.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

La aproape doi ani după ce a fost nevoită să îndure tragedia decesului fulgerător al bărbatului pe care îl iubea și alături de care are un băiețel, Marcela Fota a recunoscut că se află într-o relație, după ce a fost asociată cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În urmă cu doar câteva zile Marcela Fota a înaintat către instanță o cerere pentru Curatelă specială- autorizare acte, în care solicită desemnarea unui curator special pentru fiul său. Ceea ce înseamnă că atunci când la o moştenire copilul minor vine în concurs cu unul sau cu ambii părinţi, trebuie să se numească de autoritatea tutelară un curator, spre a reprezenta, respectiv asista pe minor. Prezenţa curatorului este necesară atât în cursul procedurii succesorale notariale, cât şi în instanţa judecătorească, în cazul în care cauza succesorală a ajuns în faţa acesteia. Aceasta a ales ca fiul său să fie reprezentat de o bună prietenă.

Pe portalul instanțelor de judecată mai apare un proces, deschis în urmă cu câteva luni. Marcela Fota și fiul său au fost acționați în judecată de o firmă cu specific agricol ce produce si comercializeaza cereale si produse lactate. Aceștia au fost chemați în fața magistraților pentru „anulare act”. Probabil acesta este unul dintre motivele pentru care artista este nevoită să desemneze un reprezentant pentru fiul său.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191