La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Gabriela Cristea. De ce a făcut un avort la numai 16 ani

La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Gabriela Cristea. De ce a făcut un avort la numai 16 ani

Gabriela Cristea a reușit să depășească toate obstacolele care i-au apărut în cale de-a lungul timpului și să-și clădească, într-un final, familia mult visată. Ea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz și sunt părinții a două fetițe. Totuși, puțini își mai amintesc că vedeta a trecut prin clipe de groază, fiind nevoită să facă avort. 

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Presa relatează că îndrăgita prezentatoare de televiziune și-a pierdut virginitatea la vârsta de doar 13 ani. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea mărturisea acum ceva timp că a fost nevoită să facă avort, însă tatăl său mărturisește că primul avort l-a făcut atunci când încă era adolescentă. 

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Vedeta mereu și-a exprimat dorința de a deveni mamă și de a-și întemeia o familie. Acest lucru s-a întâmplat mai târziu decât probabil ar fi sperat ea, căci înainte de a fi o femeie împlinită, a avut o viață amoroasă plin de nefericire.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Gabriela Cristea și-ar fi pierdut virginitatea la vârsta de 13 ani, urmând ca 6 ani mai târziu să fie nevoită să avorteze din cauza unor complicații apărute. 

„Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, declara Gabriela Cristea, în urmă cu câțiva ani, într-o emisiune de la Kanal D.

În ciuda mărturisirilor sale, Eugeniu Cristea, tatăl vedetei cu care nu are o relație foarte bună a dat-o de gol pe fiica sa, mărturisind că înainte de întreruperea de sarcină amintită mai sus, Gabriela Cristea ar mai fi trecut înainte prin această experiență, pe vremea când era doar o adolescentă.

„O să vă explic eu. Ea, după ce a făcut acea întrerupere de sarcină, a plecat la Constanța. Noi nu am știut. Atunci încă nu avea 18 ani, avea cam 16 ani și 7-8 luni. În momentul în care a venit de la mare după trei zile, nici nu ne-a băgat în seamă, a intrat la ea în cameră și şi-a făcut bagajele. Nici nu ne-a spus că vrea să plece, a venit băiatul și ne-a spus: «Vedeți că Gabi pleacă!». În momentul în care a ieșit pe ușă, e foarte adevărat că i-am zis: «Băi, Gabi, îți bați joc de noi?» am împins-o, dar n-am lovit-o, n-am înjurat-o, n-am jignit-o.

N-a fost singura întrerupere de sarcină. Chiar părinții băiatului cu care era atunci ne-au spus: «Domne, eu vreau nepoți! Ea dacă face atâtea întreruperi de sarcină, eu nu o să mai am nepoți!» Asta e realitatea, asta ne-a spus, asta vă spun și eu. Pentru că eu dacă întârziam două zile și nu mai ajungeam acasă, nu știam nici de sarcina pe care a avut-o. Nici nu am avut timp să ne certăm, nici să vorbim cu ea. Nici cu mama ei nu am avut niciun fel de discuții, ba chiar s-a purtat urât cu ea. Eu bănuiesc, din câte am aflat, că ei îi este rușine cu familia sa”, a declarat tatăl Gabrielei Cristea, potrivit sursei menționate.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191