La mulți ani de Sfântul Ioan 2024. Mesaje, felicitări și urări pentru sărbătoriți

La mulți ani de Sfântul Ioan 2024. Mesaje, felicitări și urări pentru sărbătoriți

An de an, la data de 7 ianuarie, are loc una dintre cele mai importante sărbători din Calendarul Ortodox, Sfântul Ioan Botezătorul.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

La mulți ani de Sfântul Ioan 2024

„Ioana, îți urez sa ai o viata senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ți fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros La Multi Ani!”

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„De Sf. Ioan, cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

„Iubirea tăcută și nemărginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de tine, de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita/iubitul mea/meu!”

„Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată”

Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți

„Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos și plin de voie bună. La mulți ani!”

„Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu așa, blând, bun și drăguț cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău”

„Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!”

„Fie ca aceasta zi de Sfântul Ioan sa te ducă pe culmi si mai înalte de succes si prosperitate. Sa ai o zi frumoasa! La multi ani!”

„Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule/iubitule!”

Urări pentru cei ce poartă acest nume

„De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare. La mulți ani!”

„Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă, deși afară este un ger de crapă pietrele, îți urez tot binele din lume și tot ce a fost rău să ștergem cu buretele”

„Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și draguț cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău”

„Sănătate, frumusețe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta și în zilele ce vor urma! La Mulți Ani de Sfântul Ioan!”

„Întocmai ca Sfântul Ion, al cărui nume îl porți, învață sa ierți, sa fii mai bun, mai înțelept, sa ma ierți când greșesc si sa ma înveți sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La multi ani de Sfântul Ion!”

Cui spunem „La mulți ani” pe 7 ianuarie

Despre numele Ioan știm că este unul iudaic. Astfel, “Iohanan” este o prescurtare din “Iehohanan”, care înseamnă “Dumnezeu s-a milostivit”.

Totodată, Sfântul Ion e considerată una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin, motiv pentru care aproximativ două milioane de români poartă acest nume. În acest fel, cele mai populare nume sunt Ioan, Ion, Ioana și Ionela.

Numele caare sunt sărbătorite în această zi: Ioan, Ion, Ionuț, Ioana, Ionela, Oana, Nelu, Ivan, Jana, Ionuța, Nela, Onuța, Ionelia, Jan.

CITEȘTE ȘI: Rugăciunea puternică pe care trebuie să o spui de Bobotează. Urmează una dintre cele mai importante sărbători, în 6 ianuarie

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191