La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Scandal de amploare și acuzații grave în Paulești, la nici 3 zile de la alegerile locale!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Nici nu i s-a parafat oficial noul mandat la Primăria Paulești, că primarul Sandu Tudor a şi început abuzurile, în stilul caracteristic.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Surse din interiorul administrației locale susțin că Tudorică a pus gând rău unor persoane care „nu au muncit suficient” în campanie, semn că vechile obiceiuri de tip mafiot continuă să domine Primăria Păuleşti.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Sandu Tudor este acuzat că încearcă să scape de viceprimarul Cristian Biton (PNL) și de directorul Școlii Toma Socolescu. Directorul ar fi fost chiar amenințat de Sandu Tudor că „va zbura” din funcție, semn că la Păuleşti, numirile se fac pe criterii „de performanță” ce ar trebui investigate de procurori.

De asemenea, viceprimarul Biton este forțat să demisioneze din cauza nemulțumirilor primarului legate de rezultatele slabe în campania electorală și pierderea majorității în Consiliul Local.

Aceleaşi surse susțin că Tudorică este disperat să câștige sprijin în Consiliul Local pentru a-și asigura un mandat fără griji, în condițiile în care este bântuit de acuzațiile de ilegalități din mandatul anterior. În acest scop, Tudorică a pregătit o mită de 10.000 de euro pentru fiecăre membru al USR dispus să treacă de partea lui.

Să nu uităm, Sandu Tudor este investigat pentru atribuirea unor contracte suspecte firmelor apropiate și este acuzat de hărțuire sexuală de către o angajată a primăriei, care susține că a fost presată să ofere favoruri sexuale în schimbul păstrării locului de muncă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191