„Lacul fără fund” pe care nimeni nu îl poate explica! Se află chiar în țara noastră

„Lacul fără fund” pe care nimeni nu îl poate explica! Se află chiar în țara noastră

Țara noastră este una plină de mistere și curiozități, iar dacă știm unde să privim, vom rămâne surprinși de cât de enigmatică este, de fapt, România. Ei bine, unul dintre aceste locuri bizare se află în Târgu Ocna, unde un anumit loc reușește să uimească atât experții, cât și pe localnici. Este vorba despre „Groapa Burlacu”, sau, „lacul fără fund”!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

România este, fără doar și poate, o țară ce abundă de mistere și curiozități de tot felul. Deși poate fi foarte ușor să le trecem cu vederea, dacă știm precis unde să ne uităm, vom vedea cât de multe locuri bizare, legende curioase, cât și artefacte engimatice împânzesc întreaga noastră țară. Ei bine, un astfel de loc bizar se află, fără doar și poate, în Târgu Ocna, în județul Bacău. Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la , este vorba despre un loc cunoscut drept „Groapa Burlacu”, sau, după cum îi mai spun localnicii, „lacul fără fund”. Acest loc bizar din zona Parcului Măgura rămâne un mister complet, atât pentru experți cât și pentru oamenii din zonă.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Mai precis, motivul pentru care „lacul fără fund” reprezintă un asemenea mister pentru cei din zonă este datorită originii sale! Se pare că acest „lac” a apărut literalmente din senin, în urmă cu 4 decenii! Nimeni nu știe cum s-a putut întâmpla acest lucru, însă, dovada este în fața tuturor celor care ajung la acest „lac”!

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Iar misterul acestui loc nu se încheie aici! Pentru a face lucrurile și mai bizare, se pare că adâncimea acestui lac este complet necunoscută! Vă înșelați dacă credeați că numele de „lacul fără fund” era o simplă metaforă a localnicilor, se pare că este, de fapt, extrem de literal! Cei de la Institutul de Studii Geotehnice şi Geofizice din Cluj Napoca nu au putut niciodată să determine cât de adânc este lacul!

Unele zvonuri care circulă în jurul acestui loc spun că apariția acestui lac bizar ar fi rezultatul unui experiment eșuat, din anii ’70. Se pare că o încercare de extragere a sării printr-o metodă experimentală a eșuat, iar acest lac s-ar fi format instantaneu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191