Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit. Modul inedit în care și-au făcut apariția la nuntă. Avem imagini exclusive

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit. Modul inedit în care și-au făcut apariția la nuntă. Avem imagini exclusive

Larisa Iordache a spus „Da!”, astăzi, 8 iunie 2024, în fața stării civile alături de alesul inimii sale, sportivul Cristian Chiriță. Cei doi s-au cununat în această zi, după doar un an de relație și au dat o super petrecere într-o locație exclusivistă de pe malul lacului Snagov. Click! are toate detaliile despre eveniment! Iată imaginile exclusive!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit! 

Astăzi, Larisa Iordache a devenit oficial, doamna Chiriță! Multicapioana a pășit în fața stării civile alături de bărbatul care a făcut-o să își dorească să petreacă toată viața alături de el, sportivul Cristian Chiriță. În ciuda faptului că trăiesc o poveste de dragoste de doar un an, cei doi au demonstrat că iubirea este mai presus decât orice și că timpul nu contează dacă sentimentele sunt pure.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Tinerii îndrăgostiți au făcut astăzi căsătoria civilă, iar Larisa spune că își doresc să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, anul viitor. Nași de cununie le-au fost Marius și Alina, doi prieteni dragi lor, dar care nu sunt persoane publice. Larisa a mărturisit că și-au dorit să facă nunta pe 1 iunie, pentru că amândoi s-au simțit ca doi copii care își iau viața în mâini, însă competițiile le-au pus bețe în roate. Cel care a ales ziua de 8 iunie a fost Cristian pentru că a asociat cifra 8 cu semnul infinitului, așa cum își simt și ei iubirea unul față de celălalt.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Nuntă de basm, pe malul lacului Snagov

Evenimentul are loc la un restaurant pe malul lacului Snagov, unde însurățeii și-au făcut apariția în barcă. Totul are loc într-un cadru de poveste, cu decoruri de flori albe. Petrecerea însă este una destul de restrânsă, cu doar 130 de invitați, fiindu-le alături familia și prietenii apropiați. La eveniment a participat și gimnasta Andreea Răducan alături de soțul său. Și în semn de noroc, pe însurăței i-a prins o ploaie zdravănă, însă asta nu le-a împiedicat distracția.

Meniul este unul exclusivist și a costat în jur de 150 de euro. Acesta conține multe preparate din pește și fructe de mare. Masa începe cu tartar de ton și salata de avocado cu creveți. Gustarea caldă constă în lup de mare cu legume saute și sos de unt cu lămâie. Iar la felul principal se servește piept de curcan marinat în iaurt grecesc, cu portocale în crustă de migdale, piure de trufe, Oyster King și sos de turmeric. 

Cât despre ținute, Larisa a decis să poarte o rochie scurtă, făcută pe comandă într-un atelier din Oradea, încrustată în pietricele, astfel încât, Larisa a strălucit ca o stea, în timp ce soțul său a decis să poarte un costum în culori îndrăznețe de alb și vernil.

Cine este soțul Larisei Iordache

După doar un an de relație, Cristian Chiriță a decis să o ceară de soție pe Larisa în prima zi din an.  Cei doi și-au început relația într-un mod cât se poate de frumos și simplu. La început, Larisa mărturisea că nu se grăbește și că lasă lucrurile să vină de la sine, în condițiile în care până să îl cunoască pe Cristian, sportiva a fost singură o lungă perioadă. Cât despre modul în care se înțeleg, campioana a avut numai cuvinte frumoase de spus.

„Ce m-a șocat? Wow. Felul lui de a fi. Pentru că este natural. Nu am găsit niciodată vreo întrebare, în urma faptelor lui. Este natural în tot ce face și în tot ce spune.

Mi se pare foarte frumos acest lucru, pentru că, consider că doar așa poți să ai o conexiunea reală, că sinceritatea ne ajută să fim reali. Și cred că contează foarte mult acest lucru. Nu știu asta. Așa pare. Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă”, spunea sportiva.

În 2008, Larisa Iordache a intrat în lotul național de gimnastică, moment în care a fost comparată cu Nadia Comăneci datorită calităților sale remarcabile. Debutul internațional l-a avut în 2009, la Top Gym Trophy, unde a câștigat medalia de bronz cu echipa. La nivel individual, a obținut medalia de aur la individual-compus și la bârnă.

Singura medalie olimpică din cariera sa a fost cucerită la Londra, în 2012, când a câștigat bronzul cu echipa României. Ultimele medalii ale Larisei Iordache au fost obținute la Campionatul European de la Mersin, unde a luat aurul la bârnă și sol, precum și o medalie de argint. Larisa Iordache își încheie cariera în gimnastică cu un total de 21 de medalii.

Cristian Chiriță este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă, încă din 2015. Sportivul a reușit mai multe performanțe de-a lungul timpului. A devenit multiplu campion național în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și Seniori. Mai mult, acesta câștigat medalia de bronz la campionatul Național de Seniori din 2020 și este campion național cu echipa în Superliga Masculină.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191