Laura Cosoi, distrusă de durere! Mama ei a murit: „Te iubim dincolo de viața asta” FOTO

Laura Cosoi, distrusă de durere! Mama ei a murit: „Te iubim dincolo de viața asta” FOTO

Nimic nu este mai grav în viața decât să pierzi pe cineva atât de apropiat. Laura Cosoi trece acum prin momente extrem de dificile după pierderea mamei sale.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Ea a anunțat această dureroasă veste pe rețelele sociale, unde împărtășea adesea aspecte din viața sa. Relația profundă pe care o avea cu mama ei, Ligia, era una de susținere și încurajare constantă.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Laura Cosoi a avut mereu o relație apropiată cu mama ei

Laura a dezvăluit recent că a avut întotdeauna o legătură strânsă cu mama sa. Chiar dacă s-au confruntat cu unele schimbări atunci când vedeta s-a retras din dansul sportiv, relația lor a fost mereu specială. Mama ei era foarte mulțumită de viața pe care fiica ei a ales-o, având trei copii cu o carieră în lumea artistică.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat.

Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria”, spunea actrița. 

Anunțul Laurei Cosoi, făcut pe rețelele de socializare

Anunțul trist al pierderii mamei sale a fost făcut de Laura cu puțin timp înainte de sărbătorile de Crăciun. Vedeta a postat câteva cuvinte emoționante pe rețelele sociale, în care își exprimă durerea și dragostea pentru mama sa.

„Mămică noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viață asta! Ești în inima noastră!”, este mesajul scris Laura, pe rețelele sociale.

Este o perioadă dificilă pentru Laura Cosoi și familia ei, iar gândurile de compasiune și susținere ale fanilor vedetei se îndreaptă către ei în aceste momente triste. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191