Laura Cosoi, secretul prieteniei de 17 ani cu Adela Popescu: „M-a ajutat într-un moment delicat”

Laura Cosoi, secretul prieteniei de 17 ani cu Adela Popescu: „M-a ajutat într-un moment delicat”

Între Adela Popescu și Laura Cosoi dăinuiește o prietenie veche, de mai bine de 17 ani. S-au cunoscut în perioada în care activau în serialul de comedie „La Bloc”, Dana Rogoz fiind cea care le-a făcut cunoștință. O astfel de prietenie necesită efort, dar și interes reciproc față de problemele pe care le au. 

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

În cel mai recent interviu oferit presei, Laura Cosoi a vorbit deschis și sincer despre secretul unei prietenii de durată cu Adela Popescu. Soția lui Radu Vâlcan i-a fost aproape într-unul dintre cele mai grele momente ale vieții, fapt pentru care îi va fi recunoscătoare pe veci. 

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Laura Cosoi și Adela Popescu sunt două nume pe care, atunci când le auzi, gândul te duce involuntar la cuvântul prietenie. 

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Inițial, relația celor două a fost una de prietenie, urmând ca mai apoi să ajungă și colege de scenă la teatru. Ulterior, legătura dintre ele s-a consolidat, mai ales când Adela i-a fost aproape Laurei într-un moment extrem de dificil, lucru care nu se va schimba, indiferent de ce le rezervă viața. 

„Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc . Și apoi ne-am împrietenit.

Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și evident împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă.

Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special”, a fost declarația Laurei Cosoi, într-un interviu  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191