Laura Giurcanu și Aris Eram, primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se. „Ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine”

Laura Giurcanu și Aris Eram, primele declarații după ce au fost surprinși sărutându-se. „Ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine”

Laura Giurcanu și Aris Eram au vorbit în sfârșit despre relația lor, după ce au fost surprinși sărutându-se. Mai mult, aceștia au dezvăluit ce le place unul la celălalt, dar și cum s-au cunoscut prima oară.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Laura Giurcanu și Aris Eram au povestit cum s-au cunoscut și cum a evoluat relația lor, după ce au fost fotografiați sărutându-se pe stradă, în urmă cu câteva săptămâni.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

În cel mai nou sezon al emisiuniii Podcastito Express, fiul Andreei Esca și Laura Giurcanu au vorbit sincer despre relația lor.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar două șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos.

Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au spus Laura Giurcanu și Aris Eram în cadrul Podcastito Express, potrivit Unica.

Laura Giurcanu a mărturisit că s-a mai întâlnit cu Aris în trecut, înainte de filmările pentru show-ul America Express. „Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a spus Laura Giurcanu.

Cei doi au primit mai multe întrebări din partea fanilor, care au fost curioși să afle ce le place cel mai mult unul la celălalt.

„Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui”, a afirmat influencerița.

„Și tu ești foarte amuzantă. Și calmă”, a spus și Aris.

„Sunt calmă și amuzantă doar?”, a glumit Laura.

Făcându-i pe plac, Aris a spus că îi place că este o persoană bună.

„Ești foarte bună ca om. Uite, am repetat ce ai zis tu. Vezi, avem foarte multe chestii în comun”, a spus Aris zâmbind.

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional în mașină. Cei doi au dat frâu sentimentelor atunci când credeau că nu îi vede nimeni. În septembrie, Laura Giurcanu și Aris Melkior Eram au bifat prima vacanță împreună, în Ibiza.

Pe rețelele de socializare, fiul Andreei Esca a postat mai multe imagini din vacanță, unde apare și creatoarea de conținut. Acum, cei doi filmează pentru Antena 1 un podcast alături de Sânziana Negru și Alexia Eram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191