Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat „America Express”? Cine le-a dat de gol

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat „America Express”? Cine le-a dat de gol

Nici bine nu s-au întors concurenții din reality-showul „America Express” și au început speculațiile despre posibilii câștigători. Se zvonește că în finală ar fi rămas Alexia Eram cu Aris Melkior și Laura Giurcanu cu Sânziana Negru. Iată că o sursă neașteptată face mărturisiri despre posibila echipă câștigătoare.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Zilelele trecute, la o postare a ghidului român, fost jurnalist Dan Medișanu a apărut un comentariu destul de interesant. O anume doamnă Aurora Schreiber i-a lăsat următorul comentariu pe care îl și traducem pentru cititorii noștrii. ”Hola Dan. Estuvieron x B. Aires, 2 chicas rumanas que participaban en un Reality ganaron ! Una se llama Laura, la otra me olvidé. Cómo durmieron en la casa de una amiga mía del edificio, fui y cené con ellas. Muy agradables ! Siempre me preguntan por vos mí amiga Jeanny y su hijo Adolfo. Besos nuestros”.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

 „Hei Dan. Suntem x B. Aires, 2 românce care au participat la un Reality Ele au câștigat! Una se numește Laura, pe cealaltă am uitat cum o cheamă. Au dormit în casa unui prieten de-al meu din clădirea în care am fost și am luat cina cu ei. Foarte frumos! Întotdeauna întreabă de tine, prietena mea Jeanny și fiul ei Adolfo. Sărutările noastre”.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Nu știm cât de exactă este informația, însă ghidul român deja le dă câștigătoare. Dacă ar fi ele câștigătoare, de ce s-ar fi întors cu premiul unde au înnoptat și nu le-a oferit echipa de producție o cameră sau două la hotel? Sau poate au sunat apoi ca să le mulțumească că le-au găzduit și așa au aflat ce s-a întâmplat. Știm că fetele sunt foarte hotărâte să câștige și dacă i-au avut rivali pe frații Eram, atunci au avut concurenți pe măsură.

Vom vedea în curând la Antena 1 când se va difuza show-ul, însă până atunci echipele sigur vor primi mici job-uri în cadrul trustului și o să-i vedem mai des pe cei patru concurenși. Și am putea spune că Sânziana, fosta iubită a lui Smiley, se apropie cu pași repezi de un scaun de prezentatoare de show la Antena 1, poate cele lăsate libere chiar de Gina Pistol, actuala soție a lui Smiley.   

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191