Laurențiu Miu: Povestea unui fiu al Urlaților care își dorește să conducă orașul spre un viitor mai bun

Laurențiu Miu: Povestea unui fiu al Urlaților care își dorește să conducă orașul spre un viitor mai bun

Într-o postare recentă pe Facebook, candidatul PSD la primăria orașului Urlați, Laurențiu Miu, și-a deschis inima și a împărtășit cu comunitatea sa o parte din povestea sa personală.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

 

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Miu a vorbit despre rădăcinile sale în acest oraș și despre valorile care l-au format ca individ. Pentru el, fiecare întrebare simplă despre originea sa – „Al cui ești, mama?”, „Cine a fost bunicu’?” și „Unde te-ai născut?” – aduce în prim plan nu doar o poveste personală, ci și legăturile care definesc comunitatea locală.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Laurențiu Miu a subliniat importanța comunității în viața sa și a evidențiat puterea solidarității și contribuția fiecăruia la ordinea socială. Crescând în Urlați, el a absorbit învățăminte esențiale despre munca cinstită, respectul pentru tradiții și aspirația către un viitor mai prosper pentru toți locuitorii orașului său.

Acum, Miu își propune să transforme aceste învățăminte în acțiuni concrete, angajându-se să conducă orașul spre o direcție pozitivă și să aducă progresul și bunăstarea în comunitatea sa dragă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191