Laurențiu Neamțu, acuzat că a pus în dificultate echipa Ninei Hariton, în finala Chefi la cuțite: ”Cred că m-a pândit” / VIDEO

Laurențiu Neamțu, acuzat că a pus în dificultate echipa Ninei Hariton, în finala Chefi la cuțite: ”Cred că m-a pândit” / VIDEO

Laurențiu Neamțu continuă să fie implicat într-un alt conflict în finala Chefi la cuțite. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a fost acuzat de Luna Morgaciova că a pus în dificultate echipa Ninei Hariton, iar acest lucru i-a creat o mulțime de neplăceri. Iată ce nu i s-a părut corect concurentei.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Finala Chefi la cuțite din sezonul 11 continuă cu tot mai multe momente tensionate, după ce concurenții sunt copleșiți de emoții și motivați de dorința de a câștiga. Cu gândul la victorie, cele trei cuțite de aur fac tot ce pot astfel încât să obțină marele premiu de de euro, chiar dacă acest lucru stârnește conflicte cu concurenții din celelalte echipe.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Luna Morgaciova l-a acuzat pe Laurențiu Neamțu că a pus în dificultate echipa roșie, în finala Chefi la cuțite

Luna Morgaciova și Laurențiu Neamțu au devenit protagosniștii unui nou conflict în finala Chefi la cuțite. Concurenta a sesizat un detaliu care a enervat-o, în timp ce pregătea farfuriile pentru preparatul cu care Nina Hariton încearcă să câștige marea finală.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Mai exact, Luna Morgaciova și-a dorit să pună preparatul pe un set anume de farfurii, după ce a primit acordul Ninei Hariton. După ce a dus o parte din ele la bancul de gătit, Laurențiu Neamțu nu a ezitat să ia restul farfuriilor de pe rafturi. Luna Morgaciova i-a spus că ea le-a luat prima, însă acest lucru nu l-a convins pe cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

Concurenta a fost deranjată și de Constantin Onut

Luna Morgaciova a fost implicată în mai multe situații care au enervat-o. Inainte să îl acuze pe Laurențiu Neamțu că i-a creat probleme, cel care a enervat-o a fost Constantin Onut.

Concurenta a fost de părere că acesta are un comportament nepotrivit față de restul colegilor, prin care a exprimat că el ar fi finalistul, după ce le-a dat indicații celorlalți.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191