Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan! A ieșit scandal! Imagini incendiare / VIDEO

Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan! A ieșit scandal! Imagini incendiare / VIDEO

În luna mai a acestui an, un alt scandal a izbucnit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul de fotbal a acuzat-o pe încă soția lui că i-au fost furate două mașini de lux si o barcă din casa în care au locuit împreună. Atunci, Anamaria Prodan a lămurit situația declarând că autoturismul este la ea și că este un bun comun folosit pentru transportul copilului la școală.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste mama copilului său

Un nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! De data aceasta antrenorul de fotbal acuză că i-a fost furat un skijet.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În momentul în care Anamaria Prodan a spus că ea a adus skijet-ul la reparat, așadar ea îl va lua acasă, Laurențiu Reghecampf s-a împotrivit.

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a fost lovită de Laurențiu Reghecampf

În anul 2022, Anamaria Prodan l-a acuzat pe tatăl copilului de gesturi de violență. Impresara spune că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și, mai mult, ar fi intrat prin efracție în casa ei, după care a început scandalul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191