Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, vacanță romantică. Cei doi îndrăgostiți petrec clipe prețioase împreună / FOTO

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, vacanță romantică. Cei doi îndrăgostiți petrec clipe prețioase împreună / FOTO

Laurențiu Reghecampf este foarte atent cu partenera lui, Corina Caciuc. Cunoscutul antrenor a plecat într-o vacanță romantică împreună. Dovada că îndrăgostiții petrec clipe prețioase împreună. Ce imagini au postat pe o rețea de socializare.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Laurențiu Reghecampf este mai îndrăgostit ca niciodată de când este într-o relație cu iubita lui, Corina Caciuc, femeia în brațele căreia și-a găsit adevărata fericire.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, vacanță

Laurențiu Reghecampf a plecat în vacanță alături de Corina Caciuc. Cei doi îndrăgostiți au preferat să rămână discreți de data aceasta, așa că nu au dezvăluit locația unde se află.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Cu toate astea, fără doar și poate, antrenorul și partenera lui se bucură de momente speciale împreună. Potrivit imaginilor, cei doi ar fi singuri în vacanță, fără fiul lor, semn că au decis să petreacă timp și singuri.

Cei doi îndrăgostiți s-au afișat și într-o ipostază romantică. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au publicat o fotografie în care se sărutau. Iată dovada clară că flacăra iubirii arde la fel de tare chiar și cu trecerea timpului.

Antrenorul, un tată împlinit

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc una dintre cele mai idilice și emoționante povești de dragoste, iar flacăra iubirii a fost întărită și mai mult odată cu venirea pe lume a micuțului Liam, băiețelul lor. Fără doar și poate, antrenorul se simte profund binecuvântat și are toate motivele să își răsfețe și să își arate afecțiunea față de femeia care i-a pus inima pe jar.

Laurențiu Reghecampf pare mai fericit și împlinit ca niciodată de când și-a întemeiat o familie alături de partenera lui. Cei doi au mare grijă să petreacă momente prețioase alături de băiețelul lor și sunt foarte implicați atunci când vine vorba de creșterea micuțului.

Cu toții știm că Laurențiu Reghecampf este destul de activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îl urmăresc în mediul online, așa că nu este pentru prima data când se afișează alături de iubita lui în fața fanilor.

Ba chiar mai mult, cunoscutul antrenor a publicat pe pagina lui personală de Instagram și imagini cu fiul lui și al Corinei Caciuc.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191