Laurette, detalii neștiute despre relațiile cu milionari: „Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor!”. Era plimbată cu avionul privat

Laurette, detalii neștiute despre relațiile cu milionari: „Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor!”. Era plimbată cu avionul privat

Laurette Attindehou a recunoscut că a mai avut relații amoroase cu milionari celebri de la noi, însă se abține să confirme presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac. Fotomodelul a povestit cum era răsfățată de milionar.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Invitată la podcastul lui Viorel Grigoriu, Laurette a mărturisit că a avut relații amoroase cu mai mulți milionari cunoscuți din România. Fotomodelul a fost și căsătorită la un moment dat cu Ciprian Nistor, iar după divorț nu a rămas cu niciun ban din averea lui. Ea spune că singurul bun pe care l-a dobândit după căsătorie a fost o casă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Am fost căsătorită cu un milionar. Suntem într-o relație ok acum. Am rămas cu o casă de la el. Cu fostul m-am dus fericită și am semnat divorțul. Dacă stăteam, poate eram acum milionară. El mi-a cerut divorțul”, a mai spus Laurette.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi”, a spus Laurette în cadrul podcastului.

„Dar cu Ion Țiriac a fost ceva?”, a întrebat gazda podcastului.

Laurette a început să zâmbească și a evitat să confirme idila cu Ion Țiriac. Cu toate acestea, fotomodelul a recunoscut că a fost foarte răsfățată de miliardar. „Asta nu pot să îți răspund, dar… Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. (…)

Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a dezvăluit Laurette, despre relația ei cu milionarul, la podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Laurette și Ion Țiriac au fost surprinși prima dată împreună în anul 2016, la plajă, chiar de paparazzi Click!.

Fotomodelul a continuat să facă dezvăluiri, precizând cum anume s-a produs despărțirea de miliardar. „A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea, pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina. 

Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar nu a fost bine, regret! Dar pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”.

„Ești o femeie materialistă?”, a întrebat moderatorul podcastului.

„Da, îmi plac milionarii! De ce îmi plac?! Îmi plac bărbații cu o situație… îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie lângă un milionar?! Pare că banii sunt ai ei, chiar dacă nu sunt ai ei. (râde) Dar e altceva, parcă viața e mai frumoasă. Nu pot să fiu ipocrită și să spun că mie îmi place să stau în sărăcie. Mai bine plâng pe un iaht în Monaco decât să plâng într-o căruță la tataie la țară”, a spus Laurette.

În prezent, Laurette are o relație cu Magaye Gueye, fostul fotbalist al lui Dinamo. Cei doi locuiesc împreună în Paris. Fotomodelul a povestit cum a început povestea de dragoste cu iubitul ei.

„Acum sunt într-o relație ca tot omul pentru că, în ziua de azi, e mai complicat să găsești un om cu care să fii pe aceeași lungime de undă și să ai aceleași planuri de viitor. Nu totul este perfect, dar când treci prin momente mai grele, atunci vezi cum este omul de lângă tine, dacă te iubește cu adevărat. Ne-am despărțit de vreo două ori, dar până la urmă tot împreună suntem.

Eu îl știam dinainte să vină în România. Mă agățase la Paris, într-un club. Am schimbat numere de telefon. Atunci a fost ceva fugitiv. S-a rupt legătura. De abia când a venit în România, la Dinamo, am început relația.

Suntem împreună de 4 ani, m-a cerut în căsătorie de câteva ori. Prima dată l-am refuzat. Nu știu dacă mă mai căsătoresc! O putem face și mâine, dar nu mai am chef de partaje, divorț”, a mai spus Laurette. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191