Lavinia Pîrva, moment inedit pe scenă alături de Ștefan Bănică: „Cel mic a înduioșat pe toată lumea”

Lavinia Pîrva, moment inedit pe scenă alături de Ștefan Bănică: „Cel mic a înduioșat pe toată lumea”

Lavinia Pîrva a urcat pe scena de la Sala Palatului, la concertul aniversar de Crăciun, alături de soțul ei, Ștefan Bănică. Momentul a fost unul extrem de emoționant, iar fanii i-au aplaudat minute în șir.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Ștefan Bănică jr a pregătit multe surprize pentru fanii săi la concertul aniversar de Crăciun, iar Lavinia Pîrva s-a aflat printre invitații speciali. Cei doi soți au cântat împreună pe scena de la Sala Palatului, iar momentul a fost unul extrem de emoționant. Ștefan Bănică junior și soția lui au cântat împreună piesa „Doar un Crăciun cu tine”.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Emoție, magie, suspans, lacrimi de bucurie, iubire, pasiune, nostalgie și multe alte emoții pe care nu le pot exprima în cuvinte. Asta am simțit aceste zile cântând alături de Ștefan Bănică în concertul aniversar de Crăciun, 20 de ani! Să ne țineți pumnii și în această seară…”, a fost mesajul pe care Lavinia Pîrva l-a scris, în dreptul unei imagini unde apare alături de Ștefan Bănică jr în timpul concertului.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Fanii s-au bucurat să o vadă pe Lavinia Pîrva alături de soțul ei pe scenă și au apreciat momentul pe care l-au avut. „Mă bucur să vă aud cântând împreună”, „Așa da, frumoșilor! Îmi place să vă văd așa”, „Un duet mult așteptat și îndelung aplaudat și în a patra seară, iar momentul inedit de la final cu cel mic a înduioșat pe toată lumea”, „Am fost la concert azi. Frumos! Ai un soț care e admirat de un public larg”, au fost o parte dintre mesajele celor care îi îndrăgesc pe cei doi artiști.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a urcat pe scena de la Sala Palatului alături de tatăl ei și a cântat la pian. Artistul a început seria concertelor de Crăciun.

Cei care au participat la concertul aniversar de Crăciun al lui Ștefan Bănică au avut șansa să o vadă pe scenă și pe fiica artistului. Violeta a cântat la pian, iar tatăl ei era extrem de mândru de ea. Emoțiile au fost foarte mari pentru amândoi, însă momentul a fost unul spectaculos, iar publicul i-a aplaudat minute în șir.

Acompaniat de fiica sa la pian, Ștefan Bănică a cântat versurile emoționante: „Mi-aș dori să te știu fericită/ Să te simți iubită/ Chiar dacă sună a clișeu/ Te-am iubit în felul meu”.

Alături de Ștefan Bănică a cântat pe scena de la Sala Palatului, în prima seară de concert, și fiul său Radu, care este un tânăr extrem de talentat.

„A fost o primă seară de vis la CONCERTUL ANIVERSAR DE CRĂCIUN 20 DE ANI! Mulțumesc celor care au venit din Bucuresti și din alte orașe din țară ca să fie alături de noi! Urmează încă 3 seri de poveste la Sala Palatului, iar pe 16 decembrie la Cluj!”, a transmis Ștefan Bănică pe rețelele sociale.

Violeta a postat pe contul său de Instagram imagini din culise. Ea s-a pregătit intens pentru acest moment, care a fost unul foarte emoționant. „Îl iubesc pe tata”, a scris fiica Andreei Marin la descrierea fotografiilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191