Legumele care se plantează în luna octombrie în grădină. Secrete pentru a avea o recoltă bogată

Legumele care se plantează în luna octombrie în grădină. Secrete pentru a avea o recoltă bogată

Dacă avem norocul de a ne număra printre românii care locuiesc la curte, atunci această perioadă din an este una foarte importantă și plină de oportunități. Există unele legume care sunt perfecte pentru a fi plantate de-a lungul lunii octombrie, iar fie le folosiți pentru consum propriu, sau mergeți cu ele la piață, cu siguranță nu veți regreta că aveți aceste trei legume în grădină!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Toamna este un anotimp extrem de important pentru cei dintre noi care au norocul de a avea propria curte! Această perioadă din an este una plină de oportunități, iar dacă știm ce și cum să plantăm, vom avea parte de o recoltă bogată și delicioasă! Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la , există câteva legume care sunt perfecte pentru a fi plantate în luna octombrie!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Așa că, indiferent dacă recolta din grădina voastre este pentru consum propriu, sau dacă mergeți să vindeți la piață, aveți grijă ca aceste trei legume să nu vă lipsească în această lună!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Aceste trei legume sunt perfecte pentru a fi plantate în această lună, așa că aveți grijă să nu lipsească din grădina voastră!

Sparanghel

Deschidem lista cu o legumă extrem de delicioasă și sănătoasă: sparanghelul! El poate fi cultivat de-a lungul toamnei, în lunile octombrie și noiembrie. Aveți grijă, nu trebuie să intrați în iarnă cu plantarea recoltei de sparanghel, deoarece frigul va afecta leguma! Specialiștii ne recomandă ca solul pe care îl folosim să fie bine drenat, iar, în mod normal, la primăvară ar trebui să ne bucurăm de o recoltă bogată și sănătoasă!

Țelina

Țelina este perfectă pentru luna octombrie, iar umezeala care va urma după această perioadă a anului va ajuta recolta să se dezvolte rapid și armonios! În câteva luni, vă veți putea bucura de o țelină delicioasă, direct din grădina voastră! Însă, aveți grijă la ce soi de țelină plantați, deoarece indicațiile de plantare diferă!

Morcovi

Cine nu iubește morcovii? Aceștia sunt folosiți în nenumărate rețete, iar dacă vreți să nu mai dați banii constant la piață, plantați câțiva morcovi în grădina voastră! Luna octombrie este perfectă pentru această legumă!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191