Leo de la Strehaia susține că s-ar fi iubit cu Anna Lesko! Prințul țiganilor i-ar fi oferit artistei 50.000 de euro

Leo de la Strehaia susține că s-ar fi iubit cu Anna Lesko! Prințul țiganilor i-ar fi oferit artistei 50.000 de euro

Leo de la Strehaia, unul dintre cele mai cunoscute nume din România, susține că ar fi avut o relație amoroasă cu Anna Lesko, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Mai mult decât atât, implicată ar fi fost și verișoara ei, care devenise un fel de „spion”, răsfățând-o și pe ea cu sume frumoase de bani. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Despre Anna Lesko, bărbatul a vorbit în cadrul unei emisiuni online. A mărturisit că ar fi cheltuit nu mai puțin de de euro pentru a-i face pe plac cântăreței care a lansat melodia Anicyka Maya, respectiv Ana Lesko. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Leo de la Strehaia: „Nu pot să zic numele ei”

Invitat în emisiunea Fiță cu Adiță, Leo de la Strehaia a vorbit despre „cea mai scumpă gagică a lui”, cu care ar fi cheltuit, fără să se uite la bani, aproape de euro.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Cea mai scumpă gagică pe care am plătit-o, dar a fost și a mea câteva luni, i-am dat aproape , serios. Nu pot să zic numele ei că poate e femeie măritată acum (…) Problema a fost că eu, din cauză că i-am dat banii ăia mulți, am luat-o și pe vară-sa care stătea în casă cu ea și îmi spunea toate detaliile, o luasem omul meu. Am băgat în ea (verișoara, ) câteva zeci de mii, nu se mai pune”, a spus Leo de la Strehaia.

Deși a ezitat să-i expună numele, ne amintim cum cu anii în urmă, el declara faptul că ar fi investit în artista care a lansat piesa Anicyka Maya, care a avut un succes colosal, atât la TV, cât și la radio – Anna Lesko. 

„Am dat la o femeie de euro pentru o singură noapte. Am văzut-o la TV şi am zis că o vreau şi eu. Mi-a plăcut de ea cum dansa. I-am dat de euro lui Anicyka Maya. Asta e numele melodiei”, declara Leo de la Strehaia, în direct la Kanal D.

Vreme de o lună de zile i-ar fi făcut cadou câte 101 trandafiri 

Vreme de aproape un an de zile cei doi s-ar fi iubit cu patos. Leo de la Strehaia a mărturisit că vreme de o lună de zile i-ar fi cumpărat câte 101 trandafiri, înainte de a afla ce trebuie să facă pentru a deveni și mai apropiați. 

„Am fost de acord să-i cumpăr un apartament dar am întrebat-o unde, în ce zonă… Zic: Am niște prieteni care construiesc blocuri în Militari. Și ea a început să rândă, a zis: Cum, în Militari? Chiar îți bați joc de mine?. Ea dorea în Herăstrău. Până la urmă m-am înțeles cu ea și i-am luat un apartament într-o zonă mai bună și din când în când ne întâlneam în acel apartament. Și am avut o relație… așa… aproape un an de zile”, a mai spus el.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191