Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui după 30 de ani de relație

Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui după 30 de ani de relație

Leonard Doroftei și soția lui, Monica, sunt împreună de 30 de ani.Cei doi s-au cunoscut în 1992 la o reuniune de familie.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

„Mătușa lui este nașa părinților mei. Eu nici nu am vrut să îi însoțesc pe părinții mei în acea vizită, cred că a fost destinul”, și-a amintit Monica Doroftei.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Leonard Doroftei și Monica s-au căsătorit după doi ani și jumătate de relație.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

„Trecusera doi ani si jumatate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea să fim impreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu sotia lui. Am simtit ca lesin! Il iubeam cu toata fiinta mea”.

Leonard și Monica Doroftei au trei copii împreună și locuiesc cu toții în Canada, la Laval.

Adrian, băiatul cel mare, este puternic angrenat în industria imobiliară, Alex este inginer, iar Vanessa, fiica cea mică, dorește o carieră în sistemul medical.

„Eu nu cred că au trecut 30 de ani, parcă ieri te-am întâlnit”, a scris Leonard Doroftei pe facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191