Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui după 30 de ani de relație

Leonard Doroftei, declarație de dragoste pentru soția lui după 30 de ani de relație

Leonard Doroftei și soția lui, Monica, sunt împreună de 30 de ani.Cei doi s-au cunoscut în 1992 la o reuniune de familie.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

„Mătușa lui este nașa părinților mei. Eu nici nu am vrut să îi însoțesc pe părinții mei în acea vizită, cred că a fost destinul”, și-a amintit Monica Doroftei.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Leonard Doroftei și Monica s-au căsătorit după doi ani și jumătate de relație.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Trecusera doi ani si jumatate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea să fim impreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu sotia lui. Am simtit ca lesin! Il iubeam cu toata fiinta mea”.

Leonard și Monica Doroftei au trei copii împreună și locuiesc cu toții în Canada, la Laval.

Adrian, băiatul cel mare, este puternic angrenat în industria imobiliară, Alex este inginer, iar Vanessa, fiica cea mică, dorește o carieră în sistemul medical.

„Eu nu cred că au trecut 30 de ani, parcă ieri te-am întâlnit”, a scris Leonard Doroftei pe facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191