Liberalii îşi pierd tot electoratul. O întreagă organizație PNL a trecut în bloc la PSD

Liberalii îşi pierd tot electoratul. O întreagă organizație PNL a trecut în bloc la PSD

Sunt parteneri de guvernare și vorbesc despre o candidatură comună, însă PSD și PNL se războiesc cu armele pe masă în teritoriu.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Cei de la PSD Gorj anunță faptul că întreaga organizație a PNL, inclusiv șefii PNL Târgu-Jiu, au trecut în bloc la PSD.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Știre inițială

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

PSD Gorj anunță că întreaga organizație a PNL Târgu-Jiu a recut în bloc la PSD:

”Organizația PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD

Echipa Organizației Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizației PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, în funcția de vicepreședinte.

Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni și au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu și, implicit, a județului Gorj.

Obiectivul conducerii PSD Târgu-Jiu este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor.

Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijinii gorjenii indiferent de apartenența lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are ușile deschise spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județ, astfel că în perioada următoare sunt așteptați și alți noi membri care se vor înscrie în PSD.”, arată un anunț al PSD.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191