Lidia Fecioru, ponturi pentru a avea noroc la bani. Ține cont de ele și vei avea parte de prosperitate financiară

Lidia Fecioru, ponturi pentru a avea noroc la bani. Ține cont de ele și vei avea parte de prosperitate financiară

Probabil că cei mai mulți dintre noi, atunci când auzim vorbindu-se depre frunza de dafin, ne gândim imediat la tot felul de rețete de mâncare. Ei bine, potrivit Lidiei Fecioru, se pare că abilitățile acestui simplu ingredient se extind dincolo de bucătărie, iar banalul dafin ne poate ajuta să atragem banii și norocul în viața noastră!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Mai mult ca sigur că, majoritatea dintre noi, atunci când auzim că se vorbește despre frunze de dafin, ne gândim imediat la nenumăratele rețete de mâncare în care folosim acest ingredient! Ei bine, deși putem fi surprinși să aflăm acest lucru, se pare că abilitățile acestui produs sunt mult mai extinse decât am crezut inițial! Iar Lidia Fecioru, invitată la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, ne-a oferit mai multe sfaturi pentru a atrage banii și norocul în viața noastră, folosindu-ne de frunze de dafin!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Primul sfat oferit ne sugerează să ținem câte o frunză de dafin în locurile cu o semnficație strâns legată de bani! „Luăm trei frunze de dafin și le ungem, și pe o parte și pe alta, cu un pic de ulei de mandarin. Portocale, mandarine, lămâie, să fie citric. Și păstrăm una în portofel, dar o punem la lună nouă! Una acasă, unde păstrezi bani; iar una la serviciu, în sertar!”, ne sfătuiește Lidia Fecioru. Potrivit acesteia, este important ca frunzele de dafin să fie pregătite în timpul lunii noi.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Un alt sfat oferit de către Lidia Fecioru, pentru a avea noroc la bani, ne spune să aranjăm 4 frunze de dafin în formă de cruce, sub preșul de la intrarea în casă! „Sau se mai iau cele 4 frunze de dafin care se pun sub formă de cruce sub preșul de la ușă! În primul rând protejează de a intra energiile negative în casă! De multe ori, oamenii care vin cu rău, nici nu pot trece pragul! Nu ajung să intre la tine în casă!” ne spune Lidia Fecioru.

Iar, în final, un ultim sfat util este să legăm frunze de dafin cu ață roșie. „Cel cu 5 frunze de dafin, care se leagă cu ață roșie și se agață deasupra ușii de la intrare! Îți aduce și bunăstare și protecție!” ne spune aceasta. Potrivit Lidiei Fecioru, aceste sfaturi ne pot ajuta să atragem banii și norocul în viața noastră.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191