Lili Sandu a vorbit despre fostul iubit, Bogdan Stelea, de față cu tatăl băiețelului ei. „Mi se părea normal, viața merge înainte”

Lili Sandu a vorbit despre fostul iubit, Bogdan Stelea, de față cu tatăl băiețelului ei. „Mi se părea normal, viața merge înainte”

Invitați la podcastul lui Jorge, Lili Sandu a vorbit și despre fostul ei iubit, Bogdan Stelea, de față cu actualul ei partener, Silviu Țolu, tatăl băiețelului ei. Cei doi au acordat un interviu la dublu, făcând declarații amuzante.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Lili Sandu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din showbiz, care a reușit să își clădească o carieră de succes de-a lungul timpului.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Recent, ea și partenerul ei au acceptat invitația de a oferi un interviu la dublu în cadrul podcastului moderat de Jorge și de a răspunde întrebărilor incomode.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Lili și Bogdan s-au despărțit în 2005 din cauza geloziei, după o relație de șapte ani. Relația cu Bogdan Stelea a ajutat-o pe Lili Sandu să devină mai cunoscută decât era înainte.

Vedeta a mărturisit că s-a mai întâlnit întâmplător cu fostul iubit, chiar când era însoțită de tatăl fiului ei, iar totul a decurs normal. Ba mai mult, chiar Silviu Țolu a ținut să sublinieze că nu s-a simțit niciodată incomod într-o astfel de situație.

Lili a menționat, de asemenea, că și partenerul ei a lucrat cu foarte multe modele internaționale, însă nu s-a pus problema de gelozie.

Lili Sandu: Te-ai simțit vreodată inconfortabil când ne-am întâlnit cu Bogdan?

Silviu Țolu: Nu.

Lili Sandu: Mi se părea normal, viața merge înainte, n-a fost să fie.

Silviu Țolu: Stai un pic. Păi și atunci eu de ce nu mai vorbesc cu… (n. red râde). Glumesc!

Lili Sandu: Cu Gigi Hadid? Hai s-o sunăm, mămică, poate facem o poză pe Instagram împreună, și cu ea!”, a fost discuția celor doi, din cadrul podcastului moderat de Jorge, potrivit Wowbiz.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191