Livia Marinescu a ajuns în patul lui Marius Moise, la Insula Iubirii! Ispita a ignorat camerele de filmat: ”Pot apărea niște imagini…” / VIDEO

Livia Marinescu a ajuns în patul lui Marius Moise, la Insula Iubirii! Ispita a ignorat camerele de filmat: ”Pot apărea niște imagini…” / VIDEO

Livia Marinescu a făcut un pas important în relația care s-a creat între ea și Marius Moise. Ispita de la Insula Iubirii a ignorat camerele de filmat și a intrat la el în cameră, iar mai apoi s-a așezat în patul lui, fără nicio reținere. Iată cum a reacționat Marius Moise și ce a urmat după!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În ediția din această seară, Livia Marinescu a făcut încă un pas mai aproape de Marius Moise, după ce acesta a plecat în camera lui. După date-ul pe care l-au avut, se pare că cei doi au legat o relație de prietenie, însă care încă este la început. Ei bine, Marius Moise a fost surprins de gestul ei, iar mai apoi i-a spus ce crede despre faptul că au stat amândoi în același pat.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Livia Marinescu a ajuns în patul lui Marius Moise

Livia Marinescu și Marius Moise au avut ocazia să se cunoască după ce concurentul a ales-o să iasă cu ea la un date, unde au vorbit mai multe detalii din viața lor. După timpul petrecut împreună, concurentul nu a simțit aceeași chimie pe care a simțit-o între el și Oana Monea. Din acest motiv, nu a reușit să se apropie de ea.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Chiar și așa, ispita a trecut imediat la fapte și a decis să avanseze în relația cu el, încercând să îl cucerească. Ei bine, Marius Moise nu a fost încântat de gestul ei, motiv pentru care a decis să se ridice din pat și să iasă din cameră, spunându-i că se gândea oricum să plece afară. De asemenea, concurentul a mărturisit că nu își dorește ca Bianca, iubita lui, să vadă imagini compromițătoare cu el.

Concurentul a făcut un gest compromițător față de Oana Monea

În timp ce încearcă să o țină departe pe Livia Marinescu de el, Marius Moise se apropie tot mai mult de Oana Monea. Într-un moment în care au dansat împreună, acesta i-a atins fundul cu mâna, iar toată lumea a trecut direct la concluzii. Vizibil atras de ispită, Marius Moise a mărturisit că nu a simțit nimic.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191