Liviu Teodorescu și-a botezat fetița cu mare fast! „Cea mai fericită zi din viața mea”

Liviu Teodorescu și-a botezat fetița cu mare fast! „Cea mai fericită zi din viața mea”

Emoții mari, în week-end, pentru Liviu Teodorescu! Artistul și soția lui, Iulia, au botezat-o sâmbătă, 21 octombrie, pe fiica lor, Ecaterina.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Liviu Teodorescu (31 de ani) și soția lui, Iulia, și-au botezat fetița, pe micuța Ecaterina, sâmbătă, 21 octombrie, la o biserică din Capitală. Cei doi au organizat botezul fiicei lor cu două săptămâni înainte, atunci când Liviu și Iulia au mers să facă degustarea meniului pentru invitați, la un local de lux din Capitală.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cântărețul și soția lui au fost emoționați până la lacrimi în timpul slujbei de creștinare a micuței lor, atunci când preotul a băgat-o cu capul în cristelniță.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea”, a fost mesajul emoționant transmis de căntăreț, pe Instagram.

Acesta a și postat imagini, în premieră, de la fericitul eveniment din viața lui.

Liviu a ales să poarte, cu acest prilej, o ținută casual, iar tânăra mămică a îmbrăcat o rochie albastră, elegantă, cu un decolteu impunător. Iulia, soția cântărețului, arată de nota 10, la doar trei luni de când a devenit mamă, pentru prima dată.

După botez, a urmat o petrecere pe cinste alături de cei dragi, la un local defițe, unde invitații s-au dezlănțuit pe ringul de dans și s-au delectat cu un meniu de fițe, delicios.

La meniu ca antreu se servește: somon fume cu ou de prepeliță, andivă cu guacamole și roșie, piept de rață cu portocale, bușeu cu vită, fois gras cu dulceață și creveți sotați la tigaie, pe pat de salată.

Eu nu mănânc carne, dar pește da. La main course avem: lup de mare cu creveți, risotto, sparanghel și sos de șofran cu lime”, a dezvăluit artistul, la degustarea de dinaintea petrecerii de botez.

Liviu Teodorescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Iacob din liceu. Cei doi s-au căsătorit în 2021, după 10 ani de relație, iar în iulie a venit pe lume rodul iubirii lor, micuța Ecaterina.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191