Liviu Vârciu își vinde apartamentul de la Brașov. Cât cere pe el și de ce a luat această decizie. „Lângă pârtie, e zonă bună”

Liviu Vârciu își vinde apartamentul de la Brașov. Cât cere pe el și de ce a luat această decizie. „Lângă pârtie, e zonă bună”

Liviu Vârciu este producătorul filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”. A avut un succes răsunător, așa că prezentatorul TV vrea să înceapă filmările pentru partea a doua. Pentru a face asta are nevoie de bani, așa că a luat o decizie importantă.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Liviu Vârciu a dezvăluit că pentru primul său film a vândut un apartament al iubitei lui, Anda Călin, iar acum vrea să facă același lucru.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

E mai greu cu nimic, dar l-am vândut la primul, la «Zăpadă, Ceai și Dragoste», acum nu mai pot să-l dau și pe al doilea. Lăsând gluma la o parte, am vândut un apartament, apartamentul doamnei mele.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mai avem unul, o să-l vindem și pe ăla. Am un apartament la Brașov și e de vânzare. Are 3 camere. Este al nostru. În Poiana Brașov, lângă pârtie, e zonă bună, nu te joci. de euro. Dacă strâng în jur de – de euro sunt convins că voi face un film cum nu s-a văzut”, a declarat Liviu Vârciu la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Liviu Vârciu a vorbit și despre cei trei copii ai săi. Prezentatorul TV a dezvăluit că fiica lui cea mare, Carmina, se întreține singură, iar el este cel care plătește doar cheltuielile pentru apartamentul din București.

E o bucurie. Matei a început să vorbească și nu-i mai tace gura, seamănă cu maică-sa. Anastasia este la școală, este clasa întâi și sunt tare mândru. Carmina este bine, muncește, dacă poți să numești muncă asta pe TikTok.

Am încredere în copilul meu și sper că va fi bine. Atâta timp cât nu îmi mai cere mie lună de lună înseamnă că ceva bani face. Îi plătesc toate cheltuielile la apartament, ea trebuie să facă bani ca să facă papa. Să bage în gură. Mănâncă, doarme, atât trebuie să facă ea”, a mai declarat Liviu Vârciu, potrivit sursei citate.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191