Liza Panait, totul despre tinerețea dureroasă. Primul soț i-a făcut viața amară din cauza băuturii: „Venea seară de seară duhnind a alcool şi cu poftă de scandal”

Liza Panait, totul despre tinerețea dureroasă. Primul soț i-a făcut viața amară din cauza băuturii: „Venea seară de seară duhnind a alcool şi cu poftă de scandal”

Liza Panait (65 de ani) a făcut noi dezvăluiri dureroase despre viața sa în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Una dintre cele mai celebre creatoare de modă din România a mărturisit cu lacrimi în ochi că a întâmpinat multe greutăți în viață.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cu lacrimi în ochi, cunoscuta creatoare de modă Liza Panait, în vârstă de 65 de ani, a vorbit despre viața de familie, despre copilăria din casa bunicilor și dramale trăite de-a lungul anilor, în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. Una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România are o poveste de viață desprinsă parcă din filme.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

În ciuda faptului că familia ei nu a avut multe posibilități, pentru a ajunge în punctul în care se află astăzi, Liza Panait a fost nevoită să treacă peste mai multe provocări și recunoaște că le este recunoscătoare părinților, pentru că au ajutat-o să devină cine este ea în prezent.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Liza Panait: „Mi s-a părut că s-a terminat copilăria mea”

„Le datorez tot, Simplitatea lor m-a ajutat foarte mult în viață. Nu eram bogați, dar părinților mei le datorez totul. Am muncit foarte mult. Niciodată nu mi-am pus problema să devin celebră, totul a venit de la sine. Mi-am urmat visul, nu m-am gândit la celebritate, a declarat cunoscuta creatoare de modă, în emisiunea „În oglindă.”

Încă de la vârste fragede, Liza Panait a fost supusă unor serii de încercări, printre care și divorțul părinților săi: „Mama s-a despărțit de tata, am stat cu mama, drumurile s-au separat, am venit spre Roșiori, apoi în București. Tatăl meu am avut o relație normală, nu mi-am permis să îmi judec părinții. Am avut o relație specială cu al doilea tată, eram și foarte mică.

În clasa întâi, când am plecat de la bunici. Mereu spuneam că acolo e casa mea, după clasa întâi am plecat în vara aceea, faptul că plecam de lângă bunici mi se părea nedrept. Mi s-a părut că s-a terminat copilăria mea, dar am exagerat, a trebuit să plec de acolo, să vin cu mama. A funcționat totul ca o familie toată viața. Toți pierdem din copilărie. Am pierdut relația foarte apropiată cu bunicii. Au fost ani în care nu a trecut zi în care să nu mi-o imaginez pe bunica cum broda, ne-am mai văzut, mereu”, a mai dezvăluit ea.

Creatoarea de modă a vorbit și despre problemele pe care le-a avut cu fostul ei soț, care avea o problemă serioasă cu alcoolul, iar ea i-a suportat problemele timp de nouă ani de zile. Vedeta a decis apoi să pună capăt căsniciei și a pornit pe cont propriu împreună cu cei doi copii ai săi.

„Căsnicia cu primul soţ a fost cea mai dură experienţă din viaţa mea”

„Când ceva nu funcționează, când cineva nu te înțelege, trebuie să pleci. Îmi trebuie forță ca să stau cu cineva, 9 ani mi-a trebuit forță să rămân. Când am plecat am luat un apartament cu chirie undeva în Colentina, cred că atunci m-am simțit foarte bine, eram lipsită de griji, chiar dacă aveam doi copii. Eram liberă. Am luat-o de la 0, am luat doar copiii și am plecat. Când vrei să te rupi de ceva, dacă vrei să vorbești de o forță, asta e forța, că am lăsat tot și am plecat, am luat-o de la 0”.

Fostul soț al Lizei Panait a decedat, iar creatoarea de modă nu a mers la înmormântare și a mărturisit că acesta și-a dorit să moară: „N-am mers la înmormântare, s-au dus copiii. Și-a dorit să moară, nu a vrut să facă nimic ca să trăiască .Am avut norocul să întâlnesc persoana potrivită atunci când nu credeam că se mai poate”.

Ea a descoperit adevărata fericire în cuplu, atunci când l-a întâlnit pe actualul soț, Viorel, bărbatul alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste. După 22 de ani de la nuntă, cei doi și-au reînnoit jurămintele: „Căsnicia cu primul soţ a fost cea mai dură experienţă din viaţa mea, în care a trebuit să îndur scandalurile unui bărbat beţiv. A durat 10 ani. M-am măritat de tânără, pe la 18 ani, iar un an mai târziu am născut-o pe Nicoleta. De-atunci am avut parte de zile fripte, pentru că primul soţ venea seară de seară duhnind a alcool şi cu poftă de scandal. După ce l-am născut pe Alexandru, la câteva luni, am hotărât să divorţez. Fostul soţ, a murit în urmă cu câţiva ani din cauza «prietenului» său, alcoolul”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191