Locuințe nZeb pentru tineri, construite în Buşteni, Plopeni, Slănic si Ceraşu, prin PNRR

Locuințe nZeb pentru tineri, construite în Buşteni, Plopeni, Slănic si Ceraşu, prin PNRR

Ministrul Cseke Attila a semnat contractele de finanțare a proiectelor propuse de autoritățile din Bușteni, Plopeni, Slănic și Cerașu, privind construirea de locuințe pentru tineri.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Finanțarea pentru cele patru proiecte depuse de autorități din Prahova, în cadrul PNRR, ajunge la peste 33 de milioane de lei, cu tot cu TVA, potrivit cifrelor publicate de Ministerul Dezvoltării.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Contractele semnate joi se referă la proiectele:

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Construire locuințe nZEB pentru tineri în oraș Bușteni, județ Prahova (14.120.845,78 lei)

Construire locuințe nZEB pentru tineri în oraș Plopeni, Bulevardul Republicii, județul Prahova (6.064.859,44 lei)

Construire locuințe nZEB plus pentru tineri în oraș Slănic, județul Prahova (11.260.319,45 lei)

Construire locuințe nZEB plus pentru tineri în comuna Cerașu, sat Slon (1.720.029,77 lei).

Construcțiile nZEB sunt clădiri cu performanță energetică foarte ridicată. Proiectele referitoare la ridicarea acestor imobile sunt finanțate prin PNRR – Fondul local, informeaza Actualitatea Prahoveana.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191