Locuințe nZeb pentru tineri, construite în Buşteni, Plopeni, Slănic si Ceraşu, prin PNRR

Locuințe nZeb pentru tineri, construite în Buşteni, Plopeni, Slănic si Ceraşu, prin PNRR

Ministrul Cseke Attila a semnat contractele de finanțare a proiectelor propuse de autoritățile din Bușteni, Plopeni, Slănic și Cerașu, privind construirea de locuințe pentru tineri.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Finanțarea pentru cele patru proiecte depuse de autorități din Prahova, în cadrul PNRR, ajunge la peste 33 de milioane de lei, cu tot cu TVA, potrivit cifrelor publicate de Ministerul Dezvoltării.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Contractele semnate joi se referă la proiectele:

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Construire locuințe nZEB pentru tineri în oraș Bușteni, județ Prahova (14.120.845,78 lei)

Construire locuințe nZEB pentru tineri în oraș Plopeni, Bulevardul Republicii, județul Prahova (6.064.859,44 lei)

Construire locuințe nZEB plus pentru tineri în oraș Slănic, județul Prahova (11.260.319,45 lei)

Construire locuințe nZEB plus pentru tineri în comuna Cerașu, sat Slon (1.720.029,77 lei).

Construcțiile nZEB sunt clădiri cu performanță energetică foarte ridicată. Proiectele referitoare la ridicarea acestor imobile sunt finanțate prin PNRR – Fondul local, informeaza Actualitatea Prahoveana.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191