Locul de unde românii pot admira aurora boreală în această seară. De unde se vede spectacolul

Locul de unde românii pot admira aurora boreală în această seară. De unde se vede spectacolul

Cerul va fi luminat în această seară de către spectacolul aurorei boreale, iar românii dintr-un colț al Europei au șansele cele mai mari de a se putea bucura de acest eveniment. Însă, s-ar putea să trebuiască să faceți un scurt în afara orașelor, deoarece se anunță o noapte plină de nori, iar perioada în care puteți vedea aurora boreală este una scurtă. Află mai multe detalii alături de Click!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Un anume colț din Europa va avea parte de un spectacol superb în această seară, deoarece aurora boreală va fi vizibilă după apus, potrivit experților. Din păcate, perioada scurtă în care aceasta va fi vizibilă, cât și prognoza meteo nefavorabilă, înseamnă că, cel mai probabil, românii care locuiesc în zona în care fenomenul va fi vizibil vor trebuie să facă un mic ocol în afara orașelor. Mai precis, este vorba despre cei care stau în Marea Britanie, unde aurora boreală va fi vizibilă în această seară.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Sky News, zonele din nordul Angliei, Scoția, dar și Irlanda de Nord, vor avea cele mai mari șanse de a se bucura de acest eveniment. Din păcate, cum meteorologii anunță un cer înnorat, experții spun că, dacă vrem să vedem luminile de pe cer, cel mai bine ar fi să mergem în zonele rurale. „Pentru multă lume, vizibilitatea va fi una slabă, din cauza ploilor și a norilor din această noapte”, au declarat meteorologii din Marea Britanie.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Conform unui profesor de fizică de la Universitatea din Warwick, Don Pollaco, cele mai mari șanse de a vedea acest fenomen le vom avea dacă părăsim orașele. „Este greu să prezicem de unde va fi vizibilă aurora boreală, deoarece condițiile se pot schimba rapid”, a declarat acesta. „Însă, un lucru sigur este că ele vor fi greu de văzut dintr-un mediu puternic luminat.”

Așa că dacă locuiți în Marea Britanie, sau aveți rude care trăiesc acolo, este posibil să aveți parte de un spectacol de zile mari în această noapte!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191