Locul din România care este considerat de o frumusețe răpitoare. Unde se regăsește marea de la munte

Locul din România care este considerat de o frumusețe răpitoare. Unde se regăsește marea de la munte

De multe ori atunci când ne facem planuri pentru vacanță, cădem în capcana de a ne orienta către destinațiile „faimoase”, despre care auzim atât de multe la televizor. Locuri precum Grecia, Franța, ori destinații mai exotice, precum Bali, au un renume atât de mare, încât putem crede că sunt obligatorii pentru o vacanță reușită. Cu toate acestea, țara noastră este plină de locuri la fel de frumoase, la o simplă aruncătură de băț distanță! Iar un astfel de loc este plaja Șuncuiuș, din Bihor!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Faptul că turiștii români au unele destinații favorite nu este deloc un secret, pentru niciunul din noi. Când vine vorba despre distracție dincolo de hotare, alegerile noastre preferate sunt locuri precum Grecia, Turcia, Franța, sau chiar destinații mai exotice, precum Bali ori Tanzania. Chiar și în interiorul României există, în mod vizibil, unii „preferați”! Fie că este vorba despre stațiunile tradiționale de pe litoral, or locuri precum Castelul Peleș, cei mai mulți dintre noi ne orientăm spre aceleași câteva locuri.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Însă, potrivit celor de la , există un loc în țara noastră de o frumusețe rară, care seamănă foarte bine cu destinații exotice, precum Thailanda! Este vorba despre plaja Șuncuiuș, din județul Bihor! Acest loc se află la doar 64 de kilometri de Oradea, fiind foarte accesibil, iar în zonă sunt două pensiuni superbe!

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Deși este situată chiar la poalele munților Pădurea Craiului, în Parcul Natural Apuseni, această plajă este la fel de frumoasă ca oricare alta de pe litoralul Mării Negre! Nisipul este fin, peisajele naturale sunt de o frumusețe rară, iar, dacă doriți, aveți oportunitatea de a face rafting pe Crișul Repede! Locul este foarte liniștit, iar apa rece este perfectă pentru un plus de energie!

Prețul pentru a vizita aest loc minunat este unul care merită plătit! O cameră dublă, cu mic dejun, poate ajunge la 220 de lei pe noapte! Iar pentru un șezlong, trebuie să scoateți din buzunar cam 15 lei. Desigur, prețul poate varia în funcție de sezon!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191